Είδαμε πρώτοι το πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΣΙΓΜΑ "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά" [εικόνες]


Είδαμε πρώτοι το πρώτο επεισόδιο της σειράς του ΣΙΓΜΑ "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά" [εικόνες]

Ποιοι βρέθηκαν στην κλειστή προβολή του επεισοδίου πριν την πρεμιέρα της σειράς!

Ηθοποιοί, συντελεστές, δημοσιογράφοι και συνεργάτες παρακολούθησαν την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά, σε ειδική αίθουσα του KCINEPLEX  Έγκωμης, το πρώτο επεισόδιο της νέας κυπριακής κωμικής σειράς "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά". Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, στις 21:20 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα με Πέμπτη την ίδια ώρα

Η νέα κυπριακή κωμική σειρά του ΣΙΓΜΑ "Άλλα Λόγια Θκειε Παπά" διαδραματίζεται στην Κύπρο μιας άλλης εποχής με χαρακτήρες βγαλμένους από το σήμερα. 

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με τη Μαρία Ταβλαντά και τον Νικόλα Κουμίδη.

Ένα χωριό με κόκκινα δάνεια και συνεργατικό που στέκει καλά, προς το παρόν, με παράνομους έρωτες, αντιζηλίες και έναν Τσαούση που θέλει να πατάξει το έγκλημα, συλλαμβάνει, δικάζει, αθωώνει κα ιπου τρέχει κάθε λίγο και λιγάκι να σώσει ότι σώζεται σε ένα χωριό που διψά - λόγω της ξηρασίας!

Μια σειρά πολλών εποχών και ταχυτήτων με μπόλικο γέλιο και πρωταγωνιστές έκπληξη έρχεται τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:20 στο ΣΙΓΜΑ! 

Θερμές ευχαριστίες στη διεύθυνση του K Cineplex για την παραχώρηση του χώρου και της αίθουσας. 

Δείτε στην πιο κάτω gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί καθώς επίσης και το ρεπορτάζ που ετοίμασε η εκπομπή “Όλα Καλά” με τις δηλώσεις των συντελεστών της σειράς. 


 

Tags αλλα λογια θκειε παπα, επεισοδιο, προβολη, πρεμιέρα, ΣΙΓΜΑ, kcineplex, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4350 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2166 s // Total time: 2.6517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X