Πέθανε ο θρυλικός φωτογράφος μόδας Peter Lindbergh


Πέθανε ο θρυλικός φωτογράφος μόδας Peter Lindbergh

Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο διάσημος  φωτογράφος μόδας!

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η οικογένεια του χθες αναρτώντας ένα post στο instagram του φωτογράφου. “Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Peter Lindbergh, που πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, σε ηλικία 74 ετών...”.

Ο Peter Lindbergh ήταν γνωστός στο χώρο της μόδας για τις μαυρόασπρες φωτογραφίες του και την ικανότητα του να φωτογραφίζει τις γυναίκες χωρίς καθόλου μακιγιάζ αναδεικνύοντας της φυσική τους ομορφιά. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στο κόσμο και στον φακό του έχουν ποζάρει σχεδόν όλα τα supermodel της δεκαετίας του ‘90 όπως τη Linda Evangelista, τη Christy Turlington, τη Cindy Crawford, τη Naomi Campbell και τη Kate Moss. Ο Γερμανός φωτογράφος είχε συμμετάσχει και στο τελευταίο τεύχος Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue, στο οποίο τον ρόλο του αρχισυντάκτη είχε η Meghan Markle. 

Ο Peter Lindbergh γεννήθηκε το 1944 στη Γερμανία σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών του Βερολίνου. Ωστόσο, η φωτογραφία ήταν αυτό που τον ενδιέφερε περισσότερο γι’ αυτό και στη συνέχεια σπούδασε φωτογραφία στο Ντίσελντορφ.


 

Tags θανατος, φωτογραφος, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8415 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3296 s // Total time: 2.1711 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X