"Γαλάτεια - Η αρχή": Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς μιλούν οι πρωταγωνιστές για τον τέταρτο κύκλο!


"Γαλάτεια - Η αρχή": Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς μιλούν οι πρωταγωνιστές για τον τέταρτο κύκλο!

Ο ενθουσιασμός των συντελεστών της σειράς είναι τεράστιος! 

Το πρωί της Τρίτης, 3 Σεπτεμβρίου, έγινε ο Αγιασμός στον χώρο, όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της σειράς εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει ο τέταρτος κύκλος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ βρέθηκε εκεί και οι συντελεστές της σειράς μίλησαν για το νέο ξεκίνημα της αγαπημένης σειράς, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, στις 21:15.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Κρίστοφερ Γκρέκο, δήλωσε: “Πάμε από την αρχή, πως άρχισαν όλα […] Δυνατοί χαρακτήρες”. Ο σεναριογράφος της σειράς, Μιχάλης Τερζής, ανέφερε: “Εξελίξεις γεμάτες ανατροπές, γεγονότα που ελπίζουμε να κρατήσουν τον κόσμο σε αγωνία”. 

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος, πρόσθεσε: “Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύουμε θα πετύχει γιατί είναι συγκλονιστικό και για μας τους ίδιους που το γυρίζουμε”.

Στον χώρο βρέθηκε και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την εν λόγω σειρά και δήλωσε: “Το όλο δημιούργημα που ονομάζεται “Γαλάτεια” γνωρίζετε πολύ καλά ότι έρχεται από πολύ μακριά και θέλουμε να πάει άλλο τόσο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ “Τομές στα Γεγονότα”: 

 

 

 

 

Tags γαλατεια, τεταρτος κυκλος, ΣΙΓΜΑ, σειρα, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7200 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4314 s // Total time: 3.1513 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X