Πανίκος Λειβαδιώτης – Κρίστη Αγαπίου: Αυτή είναι η πιο χαριτωμένη φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους!


Πανίκος Λειβαδιώτης – Κρίστη Αγαπίου: Αυτή είναι η πιο χαριτωμένη φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κορούλα τους!

Τα συγκινητικά λόγια για τη μικρή Ελύσια από τη μαμά της!

Η Κρίστη Αγαπίου βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική της ζωή, καθώς πριν από περίπου τέσσερις μήνες, υποδέχθηκε στον κόσμο την κορούλα της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Πανίκο Λειβαδιώτη. 

Διαβάστε ακόμα: Πανίκος Λειβαδιώτης – Κρίστη Αγαπίου: Η φωτογραφία αγκαλιά με την κορούλα τους όταν ήταν 10 ημερών!

Το πανέμορφο μοντέλο, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και την κόρη τους από έξοδό τους και μοιράστηκε με τους followers της σκέψεις και συναισθήματα για αυτό που συμβαίνει στη ζωή της. 

“Πριν αποκτήσω μωράκι, πίστευα πως το να είσαι σύζυγος ήταν μία πρόκληση, όταν ήμουν φοιτήτρια σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου. Αφότου γνώρισα αυτόν τον άντρα, δεν ήξερα πως είναι δυνατόν να αγαπάς έναν άλλον άνθρωπο τόσο πολύ. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος σκέφτηκα πως θα ήταν να αγαπήσω αυτό το μικρό πλασματάκι μέσα μου. Όταν η Ελύσια, επιτέλους, ήρθε στον κόσμο, η αγάπη που είχα για τον σύζυγό μου ήταν μεγαλύτερη και η αγάπη για εκείνην είναι ανεκτίμητη. Νιώθω ότι η καρδιά μου μεγάλωσε και συναισθήματα που δεν ένιωσα ποτέ με κυριάρχησαν τη στιγμή που πήρα την Ελύσια στην αγκαλιά μου. Χθες βράδυ της τραγουδούσα και είχα δάκρυα στα μάτια μου γιατί πραγματικά τα παιδιά είναι μικρά θαύματα”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα πιο κάτω: 


 

Tags Κρίστη Αγαπίου, πανικος λειβαδιωτης, ελυσια, κόρη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1121 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4297 s // Total time: 2.5418 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X