Μαρία Κορινθίου: Μας έδειξε το πρόσωπο της κόρης της και είναι ολόιδιες!


Μαρία Κορινθίου: Μας έδειξε το πρόσωπο της κόρης της και είναι ολόιδιες!

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης της, η ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της, μια τρυφερή τους φωτογραφία.

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζουν η Μαρία Κορινθίου με την κορούλα της Ισμήνη και αυτό το επιβεβαιώσαμε με μια καινούργια φωτογραφία.

Είναι από τις λίγες φορές που η ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου μας δείχνει τόσο καθαρά το προσωπάκι της κορούλας της Ισμήνης. Με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης της, χθες Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός αποφάσισε να της ευχηθεί “χρόνια πολλά” και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία.

Πρόκειται για μια τρυφερή selfie με τις δυο τους να είναι αγκαλιά σε παραλία και απ’ ότι θα διαπιστώσετε και εσείς, είναι ολόιδιες. Φυσικά μοιάζει και στον πατέρα της Γιάννη Αϊβάζη.

"Χρόνια πολλά μικρό μου απίθανο πλάσμα! Να είσαι πάντα έτσι δοτική, με αγάπη στη καρδιά σου ευτυχισμένη και τρελόπαιδο! Χρόνια πολλά μικρή πριγκίπισσα Ισμήνη! Σ´αγαπάω από εδώ ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα! Όλα για σένα! Όλα τα αλλά μικρά και ασήμαντα!", έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία. Δείτε πιο κάτω την τρυφερή φωτογραφία τους: 

 

Tags showbiz, gossip, showbiz κύπρος, διασημοι, celebrities, μαρία κορινθίου, φωτογραφία, Ισμήνη, γιορτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7676 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4129 s // Total time: 3.1805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X