Πέντε colour-trends που μπαίνουν στην γκαρνταρόμπα μας αυτό το Φθινόπωρο


Πέντε colour-trends που μπαίνουν στην γκαρνταρόμπα μας αυτό το Φθινόπωρο

Το φετινό φθινόπωρο είναι πιο πολύχρωμο από πότε. 

Ο ερχομός της Φθινοπωρινής σεζόν συνήθως σημαίνει γήινες και σκούρες αποχρώσεις στην γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο η παλέτα αυτού του Φθινόπωρο σύμφωνα με πασαρέλες Fall 2019 είναι πιο πολύχρωμη από ποτέ χάρη στους σχεδιαστές που προτείνουν pop χρώματα για το Φθινόπωρο 2019.
 
Pistachio

Sally LaPointe, Jil Sander, Ryan Roche και Marc Jacobs προσθέτουν στην γκαρνταρόμπα μας το Pistachio green. Αυτή απαλή απόχρωση του πράσινου θα είναι παντού αυτή τη σεζόν και οφείλουμε να πούμε ότι δείχνει εξαιρετικά στιλάτη. 

Αποχρώσεις του λιλά 

Το λιλά κάνει δυναμική επιστροφή στην γκαρνταρόμπα μας χάρη στους οίκους Lanvin, Cushnie και  Tom Ford οι όποιο το προτείνουν σε κάθε του απόχρωση. 

Πορτοκαλί 

Brands όπως Carolina Herrera και Staud σε προκαλούν να δημιουργήσεις head-to-toe looks πορτοκαλί looks. Αν κρίνουμε με όσα είδαμε στα ντεφιλέ τους τα bold πορτοκαλί looks είναι η πιο statement επιλόγη που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν. 

Shocking Pink

Εδώ και μερικές σεζόν αποχαιρετίσαμε το millennial pink ωστόσο τη θέση του ήρθε να πάρει μια έντονη απόχρωση του ροζ, το shocking pink όπως το βάφτισε ο κόσμος της μόδας. Πάρε παράδειγμα από το Γάλλο σχεδιαστή Jacquemus και φόρεσε το shocking pink επιλέγοντας ένα παλτό στην συγκεκριμένη απόχρωση  ή τόλμησε ένα κοστούμι shocking pink όπως προτείνει ο οίκος Chanel.

Neon χρώματα 

Τα neon χρώματα εμφανίστηκαν πέρσι και πρόκειται να παραμείνουν και αυτή τη σεζόν στην γκαρνταρόμπα μας αφού κυριάρχησαν στις πασαρέλες των Versace, Sies Marjan, Nina Ricci, Marine Serre.


 

Tags μόδα, χρωματα, fashion, φθινοπωρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8674 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3321 s // Total time: 2.1995 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X