Η αγαπημένη μου βραδινή συνήθεια εδώ στην Κοπεγχάγη! 


Η αγαπημένη μου βραδινή συνήθεια εδώ στην Κοπεγχάγη! 

Έχει γίνει βασική ανάγκη πια!

Αλήθεια… σας έχω εκφράσει ποτέ πόσο πολύ αγαπώ να βγαίνω το βράδυ έξω από το σπίτι απλά για να πάρω καθαρό αέρα και να περπατήσω; Κάτι τόσο απλό που για μένα πλέον έχει γίνει συνήθεια και ανάγκη! Εντάξει, δεν σας κρύβω πως αρχικά ο λόγος που το έκανα αυτό ήταν γιατί χρειαζόταν μια τελευταία βόλτα μέσα στην ημέρα το σκυλάκι μου! Ίσως κάποτε να ένιωθα και κουρασμένη αλλά επειδή ξέρω πως θα χαιρόταν με κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν καν δεύτερη σκέψη! Και τώρα λοιπόν φτάσαμε στο σημείο να θέλω και να χρειάζομαι επίσης αυτή την βραδινή βόλτα! Πως και γιατί ακόμα δεν κατάλαβα!

Ξέρετε το βράδυ εδώ στην γειτονιά μας και γενικά στην περιοχή μας επικρατεί πολλή ησυχία και ηρεμία! Ο κόσμος τις καθημερινές κοιμάται γρήγορα μιας και ξυπνάει πολύ πρωί! Οπόταν... το καλύτερο μου! Παίρνω το σκυλάκι μου και ξεκινάμε περπάτημα περίπου 20 με 30 λεπτά! Άλλες φορές καθόμαστε ακόμα και μπροστά από το κανάλι χαζεύοντας το νερό και τις βαρκούλες που κουνιούνται! 

Είναι ορισμένες φορές που ανακαλύπτουμε πως κάποια πράγματα τα έχουμε τελικά ανάγκη! Κάποια πράγματα που ποτέ δεν συνηθίζαμε να κάνουμε! Μα τώρα είναι μέρος της καθημερινότητας μας! Μου φαίνεται το ίδιο θα κάνω και στην Κύπρο τώρα που επιστρέφω για λίγες ημέρες! Να περνάτε όμορφα να κάνετε ότι σας γεμίζει! 

Τα λέμε!

xxx


 

Tags μαρια κορτζια, ΒΟΛΤΑ, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, διασημοι, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2356 s (252 Queries.) // Parse time: 1.4105 s // Total time: 3.6460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X