Τέλεια επιδερμίδα με δυο νέες πούδρες και τρία πινέλα


Τέλεια επιδερμίδα με δυο νέες πούδρες και τρία πινέλα

Οι επιστήμονες της La Prairie επιδίωξαν να βρουν έναν τρόπο να παρατείνουν και να συνδυάσουν τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα ανόρθωσης και σύσφιξης που προσφέρει η συλλογή Skin Caviar.

Το Skin Caviar Powder Foundation με δείκτη προστασίας SPF 15 UVA / PA ++ , το Skin Caviar Loose Powder και τα τρία νέα πινέλα της La Prairie μεγαλώνει τη συλλογή του Skin Caviar Complexion για την τελειότητα της επιδερμίδας.

Συνεχίζοντας την αναζήτηση για διαχρονική ομορφιά, οι επιστήμονες της La Prairie επιδίωξαν να βρουν έναν τρόπο να παρατείνουν και να συνδυάσουν τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα ανόρθωσης και σύσφιξης που προσφέρει η συλλογή Skin Caviar. Μέσα από μια καλλιτεχνική καινοτομική προσέγγιση στα προϊόντα βελτίωσης της όψης της επιδερμίδας, προχώρησαν την επιστήμη τους γύρω από το χαβιάρι ένα βήμα παραπέρα, συνδυάζοντάς το με εξαιρετικά foundations/μέικ-απ και πούδρες.

Το Ski Caviar Loose Powder απλώνεται απαλά, αγκαλιάζοντας το δέρμα σαν ένα πέπλο πούδρας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ενώ φωτίζει την επιδερμίδα και σταθεροποιεί το μακιγιάζ για ένα ολοήμερο νεανικό, φυσικό και χωρίς γυαλάδες αποτέλεσμα. Στη συσκευασία υπάρχει επίσης ένα συμπληρωματικό δοχείο που μπορεί να μεταφέρεται, να γεμίζει εύκολα και να μεταφερθεί για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το Skin Caviar Powder Foundation, το πρώτο μέικ-απ σε μορφή πούδρας όπου στην αρχή λειτουργεί ως μια κρεμώδης βάση και η αίσθηση που αφήνει είναι σαν από μαλακό κασμίρι. Με δείκτη προστασίας SPF 15 / PA ++ βοηθάει στην προστασία του δέρματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Μπορεί να συνδυαστεί ώστε να προσφέρει κάλυψη ματ και ταυτόχρονα φωτεινή, αφήνοντας την όψη της επιδερμίδα φρέσκια όλη την ημέρα.

Τέλος, η La Prairie για πρώτη φορά παρουσιάζει τρία πινέλα για την όψη της επιδερμίδας. Ένα για το liquid foundation, ένα για το powder foundation και ένα τρίτο για τη loose powder.

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4240 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2535 s // Total time: 2.6775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X