Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με μια υπέροχη ρευστή κρέμα για έξτρα λάμψη


Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με μια υπέροχη ρευστή κρέμα για έξτρα λάμψη

Εμπλουτισμένη με ανθόνερο καμέλιας που αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας.

Η Chanel δημιούργησε την Hydra Beauty Camellia Water Cream, μια ρευστή ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με ανθόνερο καμέλιας που αποκαλύπτει τη λάμψη της επιδερμίδας. Εμπνευσμένη από τους παιχνιδιάρικους αντικατοπτρισμούς του φωτός σε υδάτινη επιφάνεια, η Hydra Beauty Camellia Water Cream φωτίζει τη χροιά και χαρίζει στο πρόσωπο φυσική λάμψη.

Στην καρδιά της φόρμουλας, το αγνό εκχύλισμα λευκής καμέλιας, το Camellia Alba PFA, βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί άριστα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό των κυττάρων. Η ενυδατική δύναμη της καμέλιας ενισχύεται χάρη στο υαλουρονικό οξύ για να χαρίσει αφράτη επιδερμίδα και λεία όψη. Συμπληρωματικά το Blue Ginger PFA, ισχυρό αντιοξειδωτικό που παραλαμβάνεται από το μπλε τζίντζερ, προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει το σύστημα αυτοάμυνας των κυττάρων της. Φίνα ιριδίζοντα μάργαρα δεσμεύουν το φως, το αντανακλούν και απαλύνουν τις ατέλειες για να τελειοποιήσουν την επιδερμίδα και να "ξυπνήσουν" τη μουντή χροιά.

Κατά την εφαρμογή, η ανάλαφρη και άνετη υφή της Hydra Beauty Camellia Water Cream απελευθερώνει τη δροσιά του ανθόνερου καμέλιας χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
Αφράτη, διακριτικά ομοιόμορφη και λαμπερή, η επιδερμίδα προετοιμάζεται τέλεια για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόζετε την αιθέρια υφή της κρέμας Hydra Beauty Camellia Water Cream το πρωί, πάνω από τον ορό Hydra Beauty Micro Serum. Με τα δάχτυλα εφαρμόζετε τη ρευστή κρέμα σε 5ή 6 σημεία του προσώπου, και στη συνέχεια στρώνετε από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

Η Hydra Beauty Camellia Water Cream μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για πολύ φυσική λάμψη ή πριν το μακιγιάζ για πιο λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί. Το πρόσωπο φωτίζεται με υπέροχη διαφάνεια.

Tags CHANEL HYDRA BEAUTY CAMELLIA WATER CREAM, chanel, face, beauty, HYDRA BEAUTY


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0991 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3342 s // Total time: 2.4333 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X