Shared Moments: Η καμπάνια της Mango Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αντανακλά την οικεία αίσθηση των στιγμών που περνάμε μαζί


Shared Moments: Η καμπάνια της Mango Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019 αντανακλά την οικεία αίσθηση των στιγμών που περνάμε μαζί

Anna Ewers, Rebecca Leigh Longendyke, Kaya Wilkins, Mathias Lauridsen και Hugo Sauzay ποζάρουν στο φακό του διακεκριμένου φωτογράφου Glen Luchford.

Με bohemian διάθεση, τα ενδύματα της γυναικείας συλλογής έχουν δημιουργηθεί από οικολογικά και ανακυκλώσιμα υλικά    

Η Mango παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η οποία φέρει τον τίτλο «Shared Moments». Τη φωτογράφηση αλλά και την κινηματογράφηση του βίντεο, έχει αναλάβει ο περίφημος Βρετανός φωτογράφος Glen Luchford, ο οποίος έχει «αιχμαλωτίσει» εμβληματικές εικόνες μέσα από το φακό του καθόλη τη διάρκεια της 30χρονης πορείας του στο χώρο της μόδας.  

Γυναίκες και άντρες μοντέλα όπως η Anna Ewers, η Rebecca Leigh Longendyke, η Kaya Wilkins, ο Mathias Lauridsen και ο Hugo Sauzay, πρωταγωνιστούν στην καμπάνια, η οποία έχει ως σκηνικό το πανέμορφο χειμωνιάτικο τοπίο της Σκωτίας. Μάλιστα, η επιτυχία του cult Σκωτσέζου τραγουδιστή Donovan, «Hurdy Gurdy Man» από το 1968, «ντύνει» μουσικά το βίντεο της καμπάνιας.  

Η καμπάνια «Shared Moments» συνεχίζει το κόνσεπτ της σύμπνοιας και ενότητας που πρεσβεύει το brand και τονίζει το πνεύμα της κοινότητας μέσα από βίντεο και εικόνες που δίνουν έμφαση στην οικειότητα και φυσικότητα των στιγμών που περνάμε μαζί. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η ιδέα αυτή θα ενισχυθεί μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα της Mango.  

Τα κομμάτια στη γυναικεία συλλογή έχουν δημιουργηθεί από οικολογικά και ανακυκλώσιμα υφάσματα όπως παρθένο μαλλί, Tencel και Lyocell, ανακυκλώσιμη ζωρζέττα και οργανικό βαμβάκι. Εμπνευσμένα από τους ταξιδιώτες, τα σχέδια φέρουν έναν ανεπιτήδευτο bohemian χαρακτήρα, με τις αποχρώσεις του καφέ, τους ουδέτερους τόνους, το καρό και τα παραδοσιακά ινδικά μπατίκ μοτίβα να κυριαρχούν σε φορέματα με ρετρό διάθεση, ρομαντικές μπλούζες, μίντι και πλισέ φούστες, άνετα μάξι παλτό και πλεκτές κάπες, καθώς και παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο. Στα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν οι ψηλές και καουμπόικες μπότες, καθώς και οι 70's ζώνες.  

Η ανδρική σειρά περιλαμβάνει καρό παλτό σε απλές γραμμές, λειτουργικά τζάκετ, parkas, κλασικά ενδύματα όπως τζιν πουκάμισα και ankle boots, καθώς και κοτλέ παντελόνια τα οποία αυτή τη σεζόν λανσάρονται σε λευκό χρώμα.

 

 

Sponsored Content

Tags φθινοπωρο χειμωνας, mango, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3293 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3567 s // Total time: 2.6859 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X