Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χριστίνος Πίπης: Ο παραμυθένιος γάμος τους στη Σίφνο! 


Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη – Χριστίνος Πίπης: Ο παραμυθένιος γάμος τους στη Σίφνο! 

Οι νυφικές δημιουργίες, η υπέροχη διακόσμηση στο πάρτι και το πρώτο μήνυμα της νύφης!

Ο νεαρός επιχειρηματίας, Χριστίνος Πίπης και η γνωστή Κύπρια fashionista, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την Τρίτη, 27 Αυγούστου, στη Σίφνο.

Το ζευγάρι επέλεξε τον Ναό των Επτά Μαρτύρων, στη Σίφνο, προκειμένου να τελεστεί το μυστήριο του γάμου τους, καθώς πρόκειται για έναν χώρο που και οι δύο αγάπησαν όταν βρέθηκαν εκεί για πρώτη φορά. 

Η Θέλξια και ο Χριστίνος, γνωρίστηκαν πριν από αρκετά χρόνια κατά τη διάρκεια μίας βραδινής τους εξόδου και εκείνος της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της, τον περσινό Φεβρουάριο. 

Η νύφη, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους, βρέθηκε με τις φίλες της στο αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο, όπου διασκέδασαν τις τελευταίες ημέρες ως single ενώ λίγα 24ωρα πριν από την ημέρα του γάμου τους αρκετοί φίλοι και συγγενείς τους κατέφθαναν στη Σίφνο, προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι τη σημαντική αυτή στιγμή για εκείνους. 

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε πολύ όμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα, όπου η διακόσμηση στα τραπέζια με τις ανθοσυνθέσεις και τα λαμπάκια έκαναν το σκηνικό απόλυτα ρομαντικό.

Το ζευγάρι έκανε είσοδο στο πάρτι διά θαλάσσης και ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί.

 

 

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, λίγο πριν τις οχτώ το πρωί ανήρτησε την πρώτη της φωτογραφία ως παντρεμένη, πια, μαζί με τον σύζυγό της, γράφοντας: “Μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έτσι τελείωσε. Πως άρχισε; Λοιπόν, αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω, αλλά αργότερα. Είναι ώρα να πάω για ύπνο”.

Η Θέλξια επέλεξε να φορέσει δύο νυφικές δημιουργίες, τις οποίες εμπνεύστηκε η ίδια και δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες της. Τόσο το νυφικό που έβαλε στην εκκλησία όσο και στο γαμήλιο πάρτι ήταν strapless.

 

 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται στους νεόνυμφους “Βίον Ανθόσπαρτον”.   
 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, χρηστινος πιπης, Γαμος, σιφνος, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5723 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2427 s // Total time: 2.8150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X