Πώς να φροντίσετε το δέρμα σας μετά το καλοκαίρι


Πώς να φροντίσετε το δέρμα σας μετά το καλοκαίρι

Η Πλαστικός Χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μας εξηγεί πώς να φροντίσουμε το δέρμα μας μετά το καλοκαίρι.

Και ενώ το καλοκαιράκι αποχωρεί σιγά - σιγά εμείς έχουμε ήδη απολαύσει στο έπακρο την θάλασσα, τον ήλιο, το κολύμπι και τα θαλάσσια σπορ. Πιθανά να έχουμε αποκτήσει και χρωματάκι, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο. Το δέρμα, όμως, παρότι βάζαμε αντηλιακό και ενυδατικές κρέμες, εμφανίζεται ξηρό, ίσως να ξεφλουδίζει, είναι πολύ στεγνό και νιώθουμε να μας τραβάει και να έχει χάσει τη ζωντάνια του.

Αμέσως μετά το καλοκαίρι πρέπει να προχωρήσουμε με τις θεραπείες ενυδάτωσης του δέρματος μας ώστε η επιδερμίδα μας να αποκτήσει καινούργιο κολλαγόνο και να ξαναβρεί την ζωντάνια του.

Η μεσοθεραπεία είναι η πρώτη θεραπεία που θα μας βοηθήσει. Το αγαπημένο μας PRP, αυτό που κάνουμε τακτικά δυο φορές το χρόνο. Όμως τώρα ο πλαστικός μας θα μας κάνει ένα τροποποιημένο PRP με προϊόντα τα οποία ενισχύουν την ενυδάτωση και γρήγορα ξαναφέρνουν στο πρόσωπο μας τη λάμψη.

Τέτοια προϊόντα υπάρχουν πολλά ο κάθε ιατρός χρησιμοποιεί αυτά που εμπιστεύεται περισσότερο και που πιστεύει ότι θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι ειδικές πρωτεΐνες που μπαίνουν μαζί με το πλάσμα, ενεργοποιητές οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν τα αιμοπετάλια και θα ενισχύσουν το αποτέλεσμα της θεραπείας, ή ακόμα και άλλες ουσίες όπως ένζυμα και ιχνοστοιχεία που και πάλι θα κάνουν το αποτέλεσμα να φανεί πιο γρήγορα.

Μαζί με τις θεραπείες αυτές συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε τις ενυδατικές μας κρέμες και σύντομα το δέρμα μας θα ξαναβρεί τη λάμψη του.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου MD, PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ. 00357 99657810

www.georgiakoulermou.com

Instagram: dr. georgiaKoulermou

Facebook: Dr. Georgia Koulermou

Tags face,beauty,Ομορφια,προσωπο,ενυδατωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 3.2700 s (284 Queries.) // Parse time: 0.2623 s // Total time: 3.5323 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X