Τέσσερα must-have κομμάτια για να πετύχεις κομψά looks στο γραφείο τη νέα σεζόν  


Τέσσερα must-have κομμάτια για να πετύχεις κομψά looks στο γραφείο τη νέα σεζόν  

Τα κομμάτια \"κλειδιά\" του office-look για τη νέα σεζόν.

Το τέλος των διακοπών σημαίνει και επιστροφή στο γραφείο. Όσο κι αν αγαπάμε τις σαγιονάρες και τα καφτάνια ήρθε η στιγμή για την επάνοδο των office looks. Οι τάσεις μάλιστα του φθινοπώρου που καταφθάνουν, προστάζουν σοφιστικέ και chic σύνολα με άνετα άλλα ταυτόχρονα statement κομμάτια. Για να τα δημιουργήσεις θα χρειαστείς τα πιο κάτω fashion items.

1. Statement μανίκια 

Οι σχεδιαστές εδώ και μερικές σεζόν δίνουν έμφαση στα μανίκια και μια μπλούζα ή πουκάμισο με bell sleeves είναι η καλύτερη προσθήκη που μπορείς να κάνεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν. Είτε τα φόρας μέσα από φορέματα είτε τα συνδυάζεις με απλά μαύρα παντελόνια τα πουκάμισα που διαθέτουν ιδιαίτερα μανίκια κάνουν τις εμφανίσεις στο γραφείο να δείχνουν fashionable.

2. Elegant φουλάρια

Ο γαλλικός οίκος Celine και ο Αμερικάνος σχεδιαστής Michael Kors μας προτρέπουν να ξαναφορέσουμε το φουλάρι στο λαιμό μας.

3. Kitten heels ή Mary-Janes

Τόσο τα kitten heels όσο και τα Mary Janes είναι ιδιαίτερα άνετα όποτε μπορείς να αφήσεις στις γόβες σου έκτος του office look σου και να διαλέξεις ένα από τα δύο.

4. Structured τσάντες

Η tote bag πάντα θα αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή για το γραφείο ωστόσο οι structured τσάντες σε γεωμετρικά σχήματα μπορούν να απογειώσουν τα outfits σου, ειδικά αν φέρουν την υπογραφή Ratio & Motus.

Tags office look, fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3559 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3145 s // Total time: 2.6704 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X