Δέσποινα Βανδή: Αυτούς τους τρόπους προτείνει για να χάσετε τα κιλά των διακοπών!


Δέσποινα Βανδή: Αυτούς τους τρόπους προτείνει για να χάσετε τα κιλά των διακοπών!

Επανήλθε στο πρόγραμμά της μετά από ένα μικρό διάλειμμα που πραγματοποίησε τον Αύγουστο!

Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει μία υπέροχη σιλουέτα, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια έχει εντάξει στην καθημερινότητά της την άσκηση, η οποία ανά διαστήματα αλλάζει μορφές δεδομένου των αναγκών του σώματος της τραγουδίστριας. 

Η ίδια, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που πραγματοποίησε με την οικογένεια της, επανήλθε στο πρόγραμμά της και στη γυμναστική, όπου βλέπουμε πως εκείνη επιλέγει το pilates ως την ιδανική μέθοδο εκγύμνασης για τις δικές της ανάγκες.

Ωστόσο, μέσα από ανάρτησή της στο instagram, επισημαίνει πως ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του αρέσει και να το κάνει 45 με 60 λεπτά κάθε μέρα, προκειμένου να γυμναστεί. 

“Όσο κάτσαμε, κάτσαμε! Αφήστε τώρα τις δικαιολογίες και τα...πιρούνια κάτω! Παμε να ξαναβρούμε τη φόρμα μας! Μια ωρίτσα την ημέρα! Έστω 45’! Επιλεξτε αυτό που σας ταιριάζει και κάντε το δώρο στον εαυτό σας! Μην το διαπραγματεύεστε! Θα είναι η δική σας ώρα! Κάντε το προτεραιότητα σας! Θα δείτε πόσο θα αλλάξει η διάθεση σας! Εσείς ειδικά που ζείτε κοντά στη φύση είστε τυχεροί! Βγείτε για γρήγορο περπάτημα!”.
 

Tags δεσποινα βανδη, άσκηση, γυμναστικη, fitness, celebrities, showbiz, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9345 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3501 s // Total time: 2.2846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X