Instagram VS Reality: Επώνυμοι Κύπριοι που έκαναν σχετικές αναρτήσεις! 


Instagram VS Reality: Επώνυμοι Κύπριοι που έκαναν σχετικές αναρτήσεις! 

Εντοπίσαμε εικόνες στα social media με εκπροσώπους της κυπριακής showbiz που το έπραξαν! 

Αρκετές φορές προκειμένου να πετύχουμε την κατάλληλη λήψη προκειμένου να ποστάρουμε στον προσωπικό μας λογαριασμό στο instagram την ιδανική φωτογραφία, ποζάρουμε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να έχουμε αποθηκευμένες στο κινητό μας εικόνες με μία συγκεκριμένη πόζα, άλλοτε πετυχημένη και άλλοτε όχι. 

Η ομάδα του ilovestyle.com εντόπισε στα social media πέντε επώνυμους Κύπριους, οι οποίοι θέλησαν να μοιραστούν στο instagram, όχι μόνο την άψογη πόζα τους, αλλά και εκείνη που δεν πήγε και τόσο καλά, το λεγόμενο instagram VS reality. 

Άντρεα Κυριάκου 

Η Άντρεα Κυριάκου μας δείχνει μία υπέροχη πόζα της με μαγιό στην παραλία ενώ αμέσως μετά μας φανερώνει την πραγματικότητα με την ίδια την περισσότερη ώρα στην παραλία να βρίσκεται αγκαλιά με τον μικρό Λαμπρινό.

Νικόλας Ιωαννίδης

Ο Νικόλας Ιωαννίδης κολυμπάει στην πισίνα, όπου στη μία φωτογραφία τον βλέπουμε σε τέλεια ισορροπία και στην άλλη να προσπαθεί να κολυμπήσει όχι και τόσο αρμονικά. 

Κάλια Ελευθερίου

Η Κάλια Ελευθερίου στην προσπάθειά της να φωτογραφηθεί μέσα στο νερό, είχε κάποιες δυσκολίες με το κύμα.  

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου 

Η Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου σε μία προσπάθεια να φωτογραφηθεί με την κόρη της και μία καμηλοπάρδαλη στον ζωολογικό κήπο. 

Χριστιάνα Θεοδώρου

Η Χριστιάνα Θεοδώρου αμφιταλαντεύθηκε ποια από τις δύο φωτογραφίες να επιλέξει, όπου στη μία τη βλέπουμε να τη βρέχει το κύμα ενώ στην άλλη ποζάρει ανενόχλητη στα βράχια. 
 

Tags instagram, reality, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0648 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3627 s // Total time: 2.4275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X