Αυτό το καλοκαιρινό αξεσουάρ θα συνεχίσουμε να το φοράμε και το φθινόπωρο 


Αυτό το καλοκαιρινό αξεσουάρ θα συνεχίσουμε να το φοράμε και το φθινόπωρο 

Τα headbands θα μας χαρίζουν στιλάτες εμφανίσεις και τη νέα σεζόν  

Αν έβλεπες "Gossip Girl" τότε σίγουρα θα θυμάσαι ότι από το outfit της Blair Waldorf, δεν έλειπε ποτέ το headband. Δέκα χρόνια μετά και το αγαπημένο αξεσουάρ της Blair συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας. Χάρη μάλιστα στον ιταλικό οίκο Prada και συγκεκριμένα στην κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 τα padded headbands επέστρεψαν από τη δεκαετία του 90 και έγιναν ένα από τα must-have αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Κι΄ όπως όλα δείχνουν, τα headbands ήρθαν για να μείνουν αφού θα πρωταγωνιστήσουν και στα φθινοπωρινά μας outfits.  Από μονόχρωμα σατέν μέχρι στολισμένα με στρας ή πέρλες , τα headbands είναι το πιο girly αξεσουάρ που μπορείς να επιλέξεις για να ολοκληρώσεις τις εμφανίσεις σου. Πρέπει ωστόσο να προσέχεις το look σου να μην είναι πολύ υπερβολικό.

Αν για παράδειγμά το outfit σου έχει στοιχεία όπως prints και έντονα χρώματα, προτίμησε μια στέκα σε μια ουδέτερη απόχρωση. Αν όμως η εμφάνιση σου είναι μινιμάλ τότε μπορείς να επιλέξεις μια βελούδινη στέκα με στρας για να δημιουργήσεις ένα statement look.

 


 

Tags μόδα, HEADBANDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6877 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2957 s // Total time: 2.9833 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X