Αυτός φημολογείται πως θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση του "The Voice"


Αυτός φημολογείται πως θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση του "The Voice"

Όλο το ρεπορτάζ για τον παρουσιαστή που θα βρεθεί στη θέση του ηθοποιού στο talent show!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος για τρία χρόνια βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης του “The Voice of Greece”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου, μέσα από τα social media, πως δεν θα παρουσιάζει το εν λόγω talent show την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς επιθυμεί να επικεντρωθεί σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες. 

Αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ βρίσκονται σε συζητήσεις όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γιώργου Καπουτζίδη και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλοκαίρι Not”, το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη. 

“Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι. Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice”, ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής. 

Δείτε πιο κάτω την ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη: 


 

Tags γιωργος καπουτζιδης,σακης τανιμανίδης,the voice,ΣΙΓΜΑ,σκαι,showbiz,gossip,celebrities,διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2376 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3573 s // Total time: 2.5949 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X