Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συζύγου της Έλενας Ράπτη


Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του συζύγου της Έλενας Ράπτη

Ο Κίμων Μπάλλας είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά και ανέβηκε μαζί του μυστικά τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Μάιο

Τους διαδικτυακούς της και όχι μόνο φίλους εξέπληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, όταν δημοσιοποίησε την είδηση του γάμου της. Το Parapolitika.gr αποκάλυψε το όνομα του συζύγου της Θεσσαλονικάς πολιτικού. Πρόκειται για τον Κίμωνα Μπάλλα, ο οποίος δέθηκε τον Μάιο με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Έλενα Ράπτη. Δημοσιεύματα μάλιστα τον θέλουν να εργάζεται στην προσωπική ασφάλεια της. 


Ο γάμος της Έλενας Ράπτη και του Κίμωνα Μπάλλα πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό.

Διαβάστε ακόμα: Επώνυμη Κύπρια αποκαλύπτει πως δέχθηκε πρόταση γάμου!

"Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί. Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη", έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Έλενα Ράπτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη ?❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti?? (@rapti_elena_official) στις

Tags Έλενα Ράπτη, κιμωνας μπαλλας, διασημοι, gossip, showbiz, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7225 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3089 s // Total time: 3.0314 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X