Η ωραιότερη εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα στην Κοπεγχάγη!


Η ωραιότερη εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα στην Κοπεγχάγη!

Δείτε που βρέθηκα και με ενθουσίασε!

Τόσο πολύ ανυπομονούσα να μοιραστώ ίσως την ωραιότερη εμπειρία που είχα μέχρι σήμερα στην Κοπεγχάγη! Το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε day off! Τώρα που το σκέφτομαι φυσικά μόνο day off δεν ήταν! Ήταν διασκεδαστικό μα παράλληλα κουραστικό! Μας μπήκε λοιπόν η φαεινή ιδέα να επισκεφτούμε ένα μέρος στο οποίο μπορούμε να κάνουμε climping!! Ξεκινήσαμε έτσι, μια παρέα τεσσάρων ατόμων γύρω στο μεσημέρι και επιστρέψαμε το βράδυ!

Που να σας λέω! Ένα καταπράσινο μαγικό μέρος! Ονομάζεται Camp Adventure! Δεν χόρταινες να το θαυμάζεις! Νιώθεις την ομορφιά της φύσης! Έχεις την ανάγκη να ξαπλώσεις σε μια από τις πολλές αιώρες που υπήρχαν εκεί και απλά να κοιτάζεις χωρίς να μιλάς ή να ακούς τίποτα! Ναι, εγώ το έκανα και αυτό για να είμαι ειλικρινής μιας και από την παρέα ήμουν η μόνη που δεν κράτησα το λόγο μου! Τρόμαξα τελευταία στιγμή και όπως καταλαβαίνεται τα πολύ επικίνδυνα (αν μπορώ να τα πω έτσι) δεν βρήκα τη δύναμη ούτε καν να τα δοκιμάσω! Όπως και να έχει όμως αυτά που έκανα ήταν ήδη αρκετά για εμένα! Την επόμενη φορά υποσχέθηκα να ξεπεράσω το φόβο μου! Για να δούμε...

Με το που τελείωσε λοιπόν το climping περπατήσαμε παραπέρα για να δούμε από κοντά ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα στην Κοπεγχάγη το οποίο βρισκόταν εκεί! Αυτό ονομάζεται Skovtarnet!

Τόσο πολύ ψηλό που όταν βρίσκεσαι στη κορυφή του είναι λες και βλέπεις όλη την Κοπεγχάγη! Η θέα και αυτή καταπράσινη! Τόσο πολύ που λες... αποκλείεται να υπάρχει τόση ομορφιά! Είναι όμως αλήθεια! Θες περίπου μισή ώρα για να φτάσεις στη κορυφή! Μα τελικά αξίζει τον κόπο! 

Κάπως έτσι ήταν η Σαββατιάτικη βόλτα μας! Ουσιαστική και δημιουργική! Μια βόλτα που πρέπει σίγουρα όλοι να κάνετε με την πρώτη ευκαιρία που θα είστε στην Κοπεγχάγη!

xxx 
 

Tags μαρια κορτζια, blog, BLOGGER, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6699 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4449 s // Total time: 2.1148 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X