5 νέες τσάντες που δεν χάνουν την άξια του και στις οποίες αξίζει να επενδύσεις


5 νέες τσάντες που δεν χάνουν την άξια του και στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Το κόστος τους είναι πολύ λιγότερο από αυτό της Birkin του γαλλικού οίκου Hermes.

Είναι γνωστό πως τα σκήπτρα σε αυτή τη κατηγόρια κρατάει η τσάντα Birkin, η οποία όταν μεταπωληθεί μπορεί να κρατήσει το 93% της αρχικής της αξίας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αλλά brands ή νέες τσάντες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις. Συμφώνα λοιπόν με το Luxury Resale Report 2019  του Therealreal.com οι πιο κάτω τσάντες που αποτελούν νέα designs των οίκων, μπορούν να κρατήσουν ένα μεγάλο ποσοστό της αρχικής τους αξίας όταν μεταπωληθούν. 

5. Louis Vuitton Dauphine

Είναι μια από τις τσάντες που είδαμε πολύ στο Paris Fashion Week τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και στην όποια αξίζει να επενδύσεις αφού μπορεί να διατηρήσει το 62% της αξίας της. Αν αγοράστηκε δηλαδή $2870, μπορεί να μεταπωληθεί μέχρι και $1780.

4. Prada Sidonie

Η συγκεκριμένη τσάντα του ιταλικού οίκου μπορεί να κρατάει το 66% της αξίας όταν μεταπωληθεί.

3. Fendi Mon Tresor

Είναι ένα από τα αγαπημένα pouch των fashion girls για τις street style εμφανίσεις τους και σύμφωνα με το The Real Real κρατάει το 69% της αξίας του.

2. Chloé C: 

Ο οίκος Chloé φημίζεται για τις διαχρονικές του δημιουργίες όποτε δεν μας κάνει εντύπωση που η C bag κρατάει το 75% της αξίας της.

1. Jacquemus Le Chiquito: 

Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η μικροσκοπική τσάντα του Γάλλου σχεδιαστή Jacquemus, η όποια κρατάει το 89% της αξίας της φτάνοντας σχεδόν το ποσοστό το όποιο κρατάει μια Hermès bag  


 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0139 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2397 s // Total time: 3.2535 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X