Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή από την εκπομπή "Όλα Καλά";


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή από την εκπομπή "Όλα Καλά";

Η απάντησή της σε εκείνους που έσπευσαν να κάνουν λόγο για κακό κλίμα ανάμεσα στις δύο πρώην συνεργάτιδες.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε προετοιμασίες για την εκπομπή “Όλα Καλά”, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το ΣΙΓΜΑ, στις 26 Αυγούστου, με ανανεωμένη ομάδα.

Όπως γνωρίζουμε, κάποιοι εκ της ομάδας αποχώρησαν με τις Κλέλια Γιασεμίδου και Χριστιάνα Αντωνίου να παραμένουν και τους Τάσο Θεοδώρου και την Άντρη Χατζηχριστοδούλου να προστίθενται. 

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το νέο ανατρεπτικό trailer της εκπομπής “Όλα Καλά” του ΣΙΓΜΑ 

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση της Τζώρτζιας Παναγή. 

“Κάποιοι θεωρούσαν µια αποχώρηση πιθανή και ότι ίσως θα συνέβαινε και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά σιγά-σιγά χτίστηκε µια σχέση αλληλοεκτίµησης και σεβασµού, έστω κι αν υπήρξαν διαφωνίες αρχικά. Αυτό είναι κάτι που συµβαίνει κάποιες φορές σε τέτοιες εκποµπές, αλλά ο κοινός στόχος και ο σεβασµός στον κόσµο που µας βλέπει είναι στο τέλος της ηµέρας τα πιο σηµαντικά στοιχεία που καθορίζουν τις αποφάσεις µας! Προσωπικά αυτό που κρατάω, και νοµίζω και η Τζώρτζια το ίδιο, είναι οι όµορφες στιγµές και συζητήσεις που κάναµε στο γραφείο µας και στον αέρα!”, είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της παρουσιάστριας στο περιοδικό “OK!”, που βρίσκεται σήμερα στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ. 
 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Συνεντευξη, τζώρτζια παναγή, showbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9219 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3568 s // Total time: 2.2787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X