Χρήστος Τουμάζου: Είδαμε τον κούκλο ηθοποιό σε παιδική ηλικία και μείναμε άφωνοι με την ομοιότητά του με τη σημερινή του εικόνα!


Χρήστος Τουμάζου: Είδαμε τον κούκλο ηθοποιό σε παιδική ηλικία και μείναμε άφωνοι με την ομοιότητά του με τη σημερινή του εικόνα!

Δείτε τον για πρώτη φορά σε εφηβική ηλικία να ποζάρει με τη μητέρα του!

Ο Χρήστος Τουμάζου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο τους νησιού μας, ο οποίος τις προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”.

Ο ηθοποιός, μοιράστηκε με τους αναγνώστες του περιοδικού “TVμανία” μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, αποκαλύπτοντας και μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις που έχει από τα περασμένα καλοκαίρια. 

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Τουμάζου: Η επαγγελματική του δραστηριότητα εκτός από την υποκριτική που δεν γνωρίζαμε! 

“Μία από τις ωραιότερες καλοκαιρινές μου αναμνήσεις, ήταν όταν πήγαμε για πρώτη φορά, οικογενειακώς στη Ρόδο. Θυμάμαι, πως ο πατέρας μου είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο και με αυτό είχαμε οργώσει όλο το νησί. Δεν υπήρξε παραλία που να μην είχαμε επισκεφθεί, ενώ το βράδυ κάναμε τις βόλτες μας στην παλιά πόλη του νησιού και καθόμασταν για φαγητό στα διάφορα ταβερνάκια. Από παιδί ήμουν λάτρης του παγωτού και η συμφωνία που είχαμε με τη μητέρα μου, ήταν πως θα κέρδιζα κάθε βράδυ ένα παγωτό αν όλη την ημέρα ήμουν φρόνιμος. Δεν έχασα ούτε και ένα”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στη δημοσιογράφο Μαρίνα Χρυσοστόμου.  


 

Tags χρηστος τουμαζου, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4598 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3067 s // Total time: 2.7665 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X