Τα ζευγάρια που κάνουν αυτό το αμφιλεγόμενο πράγμα έχουν καλύτερη ερωτική ζωή!


Τα ζευγάρια που κάνουν αυτό το αμφιλεγόμενο πράγμα έχουν καλύτερη ερωτική ζωή!

Η έρευνα που το επεσήμανε και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φουντώσετε το πάθος στην κρεβατοκάμαρα: για παράδειγμα, να παίξετε ρόλους ή να επενδύσετε στα σέξι εσώρουχα. Αλλά σύμφωνα με μια νέα έρευνα υπάρχει ένας ακόμα καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η σεξουαλική σας ζωή παραμένει παθιασμένη και αυτό είναι το να κοιμάστε σε ξεχωριστά κρεβάτια, όπως μεταδίδει το redonlinecouk. 

Ένα "διαζύγιο ύπνου" ήταν η υπ’ αριθμόν ένα πρόταση σε μια έρευνα 2000 ενηλίκων. Η έρευνα διαπίστωσε ότι τέσσερα στα δέκα ζευγάρια κοιμούνται πλέον χώρια τις περισσότερες νύχτες και ότι από αυτά 34% ισχυρίζονται ότι έχουν καλύτερη ποιότητα σεξ και περισσότερο, ενώ το 38% λέει ότι ο ύπνος είχε βελτιώσει τη σχέση τους συνολικά.

Υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του ύπνου μιας καλής νύχτας και της αύξησης της σεξουαλικής επιθυμίας.

Επιπλέον, ο καλός ύπνος μειώνει το στρες και βελτιώνει τη διάθεση - και οι δύο οδηγούνται σε μια πιο αχαλίνωτη σεξουαλική ορμή. Επιπλέον, τείνουμε να αισθανόμαστε λιγότερο ενοχλημένοι από το σημαντικό μας άλλο, βρίσκοντας τον έτσι πιο ελκυστικό.

Όμως ο ύπνος χωριστά έχει και τα μειονεκτήματά του. Αφήνει λιγότερο χρόνο για οικειότητα και όλες αυτές οι φυσικές στιγμές όπου ξυπνούμε δίπλα στον σύντροφό μας, μοιραζόμαστε ένα αστείο στο κρεβάτι ή να απολαμβάνουμε τη συζήτηση αργά το βράδυ. 
 

Tags σεξ, ερωτας, ζευγαρια, ύπνος, ερευνα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0767 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5145 s // Total time: 2.5912 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X