Τι λατρεύω να κάνω σε μία επαγγελματική φωτογράφηση 


Τι λατρεύω να κάνω σε μία επαγγελματική φωτογράφηση 

Σήμερα ήθελα να σας δείξω κάτι διαφορετικό

Για σας αγαπημένοι μου φίλοι! Ας πούμε κάτι διαφορετικό σήμερα. Ας δούμε πως πραγματικά είναι τα παρασκήνια μια επαγγελματικής φωτογράφησης. Ξέρετε κάθε φορά που φωτογραφίζομαι για ένα περιοδικό με τόση μεγάλη επιτυχία όπως είναι η “Madame Figaro” νιώθω ενθουσιασμένη! Αγαπημένο όμως κομμάτι της όλης διαδικασίας ξέρετε ποιο είναι; Το backstage υλικό. Το λατρεύω! 


Είμαι καθ’ όλη τη διάρκεια με ένα κινητό στο χέρι. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω βίντεο και φωτογραφίες και ας έχει περάσει πολύς καιρός.  Κάποτε ίσως τις ανεβάζω στα social media. Κάποτε τις κρατάω για τον εαυτό μου. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας από εδώ! 

Το location... μια μαγική παραλία στην Αγία Νάπα.  Ένα ήσυχο και όμορφο μέρος. Είναι πολύ σημαντικό καταρχήν να είμαστε κάπου που να μπορούμε να δουλέψουμε. Οι συνθήκες καιρού πρέπει να μας ευνοούν.  Έτσι τώρα το καλοκαίρι πρέπει να ξεκινάμε προετοιμασίες μαλλιά και make up πολύ πρωί γύρω στις 7.00 ώστε ο ήλιος να μην καίει. Αυτό και κάναμε. 

Το θέμα όμως ξέρετε ποιο είναι; Περνάμε υπέροχα. Μπορεί να δουλεύουμε όλοι για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά το διασκεδάζουμε στο full. Και αυτό είναι που αγαπάω πιο πολύ. Κουραστικό δεν λέω. Μα όταν πλέον έχεις το περιοδικό στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι πως τελικά άξιζε τον κόπο ακόμα και περισσότερο.

Σας έχω βάλει λίγο στο κλίμα; Ήθελα σήμερα να σας δείξω κάτι διαφορετικό! 

Madame Figaro... ευχαριστώ!


 

Tags μαρια κορτζια, BLOGGER, blog, διασημοι, gossip, showbiz, ilovestylecom, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9340 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4635 s // Total time: 2.3976 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X