Άγγελος - Λάουρα - Βαλέρια: Δείτε τις φωτογραφίες  που έχουν στα προφίλ τους στο instagram 


Άγγελος - Λάουρα - Βαλέρια: Δείτε τις φωτογραφίες  που έχουν στα προφίλ τους στο instagram 

Και οι τρεις τους πια έχουν λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο

Την αρχή στο instagram, έκανε ο Άγγελος Λάτσιος, ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Έπειτα ακολούθησε η Λάουρα και πλέον ακόμη και η Βαλέρια έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λογαριασμός του Άγγελου Λάτσιου είναι δημόσιος, ενώ των αδελφών του όχι. Η Λάουρα και η Βαλέρια, έχουν ιδιωτικό λογαριασμό ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθείται από περίπου 52.000 χρήστες και έχει κάνει μέχρι στιγμής 86 αναρτήσεις. Να σας θυμίσουμε η πρώτη του ανάρτηση έγινε στις 22 Μαρτίου το 2016 και αφορούσε το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.

Η πρώτη φωτογραφία με τη μητέρα του είναι αυτή που βλέπετε και τη δημοσίευσε στις 27 Μαΐου το 2016 σχολιάζοντας: "Ταξιδάκια στο Αιγαίο με την μανa μου. Μανουλααα Σαγαπαωωωωω".

Tι κοινό έχει όμως ο λογαριασμός της Λάουρας και της Βαλέριας; Όπως θα δείτε και εσείς οι φωτογραφίες τους μοιάζουν αρκετά! Και οι δύο αρκετά σκοτεινές δείχνοντας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπετε τη Λάουρα. Η Λάουρα έχει κάνει μόνο 21 αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την ακολουθούν 566 χρήστες.

Αυτή η είναι η φωτογραφία προφίλ της όμορφης Βαλέριας. Η Βαλέρια είναι η μικρότερη και η πιο «νέα» στην παρέα του Instagram. Έχει κάνει μόνο μία ανάρτηση και την ακολουθούν μόλις 137 χρήστες.

Πηγή: mothersblog.gr

Tags ελενη μενεγακη, αγγλος λατσιος, βαλερια λατσιου, λαουρα λατσιου, διασημοι, gossip, showbiz, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2055 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 2.4319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X