#napapijriCYexpedition: Συνέντευξη με τις the ΕL-stories


#napapijriCYexpedition: Συνέντευξη με τις the ΕL-stories

Με αφορμή το #napapijriCYexpedition, το πρωτότυπο activation που έγινε για να συστηθεί η Napapijri στην Κύπρο, γνωρίζουμε τις the ΕL-stories: Έλ-ενα, Ελ-ίζα και Έλ-λη, τις 3 μπριόζες ταξιδιάρες Θεσσαλονικές που απολαμβάνουν να μοιράζονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και τις περιπέτειες της καθημερινότητάς τους.

Η Έλενα, η Ελίζα και η Έλλη από τη Θεσσαλονίκη έχουν μετακομίσει πρόσφατα στην Κύπρο και στο ενεργητικό τους προσμετρούν ήδη το βραβείο Top Upcoming Influencer που έλαβαν στο πλαίσιο των πρώτων Influencer Awards by Trends.com.cy της Κύπρου που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2018.

Πριν από λίγο διάστημα παρακολουθήσαμε τις επισκέψεις τους σε επιλεγμένες περιοχές της Κύπρου, που έγιναν λόγω της συνεργασίας τους με τη Napapijri και τη συμμετοχή τους στο #napapijriCYexpedition. 

Το εν λόγω activation με τίτλο #napapijriCYexpedition, επιβραβεύει τον εκάστοτε lifestyle partner με το limited edition patch της περιοχής που επισκέφθηκε, τοποθετώντας το ως «παράσημο» στα κομμάτια ένδυσης ή αξεσουάρ Napapijri που έχει επιλέξει ο κάθε ένας ξεχωριστά. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τo ταξίδι αυτό μέσα από το Instagram account της Napapijri στην Κύπρο https://www.instagram.com/napapijri_nicosia/

Οι the ΕL-stories είναι νέες με αστείρευτη ενέργεια και ανεξάντλητη ταξιδιωτική διάθεση, έχουν ταξιδέψει σε ονειρεμένα μέρη και μέσα από τη δημιουργική τους ματιά μεταφέρουν όμορφες εικόνες από τα ταξίδια τους και δίνουν έξυπνες συμβουλές για τους προορισμούς που έχουν κατά καιρούς επισκεφτεί.

Πιστεύουν ότι επιβάλλεται να κυνηγάμε τα όνειρά μας μέσα από τις περιπέτειες της καθημερινότητάς μας και μας προτρέπουν να βιώσουμε μαζί τους τη ζωή μέσα από μια θετική και αισιόδοξη οπτική γωνία.

napapijri

Συναντηθήκαμε μαζί τους στη Λεμεσό της Κύπρου ανάμεσα σε μια μικρή στάση πριν την επόμενη απόδρασή τους και αδράξαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τη συνεργασία με τη Napapijri, την απόφασή τους να ασχοληθούν με το Travel Blogging, την επιλογή τους να ζήσουν στην Κύπρο, για τα τρέχοντα και μελλοντικά σχέδιά τους και φυσικά για τα  ταξίδια. 

Πότε και πώς προέκυψε η ιδέα να ασχοληθείτε με το  Travel Blogging;
Η ιδέα για το blog γεννήθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν ακόμα ζούσαμε στην Ολλανδία (Ελίζα & ‘Έλενα). Τα ταξίδια ήταν πάντα μέρος της ζωής μας. Κάθε φορά που γυρνούσαμε από κάποιον μακρινό προορισμό φίλοι και γνωστοί  μάς ζητούσαν να δουν φωτογραφίες, να τους περιγράψουμε πώς ήταν το μέρος, ο κόσμος, το φαγητό. Και επειδή φυσικά μας αρέσει να περνάμε χρόνο μαζί σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε αυτό το blog που συνδυάζει και τα δύο: το να μοιραζόμαστε με περισσότερο κόσμο την αγάπη μας για τα ταξίδια και την επιθυμία μας να βιώνουμε παρέα όσο τον δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. 

Σε πόσες χώρες έχετε ταξιδέψει μέχρι στιγμής;
Είναι πάνω από 35, αλλά δεν έχει πάντα σημασία ο αριθμός. Σε κάποιες χώρες που αγαπάμε πολύ (όπως η Ιταλία) έχουμε βρεθεί πάνω από 5 φορές, προσπαθώντας να εξερευνήσουμε διαφορετικά μέρη της κάθε φορά. 

Με ποιο κριτήριο αποφασίζετε κάθε φορά τον επόμενο προορισμό σας;
Θέλουμε πάντα το ταξίδι που προγραμματίζουμε  να μας προκαλεί ενθουσιασμό και ανυπομονησία. Βασικό κριτήριο λοιπόν είναι ο νέος μας προορισμός να έχει κάτι διαφορετικό κάθε φορά είτε σε φυσικό τοπίο, σε πολιτισμό, σε ιστορία ή ακόμα σε φαγητό. Φυσικά το σωστό timing παίζει σημαντικό ρόλο γιατί κάθε χώρα/ήπειρος έχει και την ιδανική εποχή για να την επισκεφτείς (πχ. δεν θα πηγαίναμε Middle East κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού). Και εννοείται πως κριτήριο μας είναι και το budget, το οποίο το καθορίζουν κυρίως οι τιμές των αεροπορικών και η διαμονή.

Πείτε ορισμένες περιοχές της Κύπρου που σας αρέσει να επισκέπτεστε συχνά και γιατί; Έχετε κάποιον προορισμό στο νησί που ξεχωρίζετε και αγαπάτε ιδιαιτέρως;
Είμαστε πολύ τυχερές που η Κύπρος είναι ένα νησί με τόσο μεγάλη ποικιλία σε φυσικά τοπία και μας καλύπτει και τις δύο (Ελίζα & ‘Έλενα). Η  Ελίζα για παράδειγμα τρελαίνεται για το Τρόοδος ακόμα και το καλοκαίρι που έχει δροσιά και αγαπάει τις βόλτες σε μικρά χωριουδάκια με παραδοσιακό ύφος, όπως τα πανέμορφα Λεύκαρα. Η Έλενα από την άλλη λατρεύει τις εξωτικές παραλίες της Αγίας Νάπας και τα κρυστάλλινα νερά του Πρωτάρα, αφού της αρέσει να περνάει ώρες στη θάλασσα. Και όταν επισκέπτεται η Έλλη το νησί, η foodie της παρέας, τότε σίγουρα συνδυάζουμε όλα τα προηγούμενα με καλό φαγητό.

Πρόσφατα είδαμε την επίσκεψή σας στο Cavo Greco για το Napapijri Activation πώς προέκυψε η εν λόγω συνεργασία και ποιος ήταν ο σκοπός του Activation;
Ναι η επίσκεψη στο Cavo Greco ήταν το highlight της συνεργασίας μας με την Napapijri.

H συνεργασία προέκυψε πολύ φυσικά γιατί το brand της Napapijri ήταν από τα αγαπημένα μας ήδη και όταν ακούσαμε για το project ενθουσιαστήκαμε. Συνδυάζει άψογα το travel με το lifestyle, οπότε δεν διστάσαμε να πούμε αμέσως το ναι!

Σκοπός του Activation ήταν να εξερευνήσουμε την Κύπρο παρέα με τη Napapijri, συλλέγοντας τα limited edition patches της κάθε περιοχής. Μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε μέρη που αγαπάμε (Λεύκαρα) αλλά και να γνωρίσουμε τις πιο όμορφες γωνίες του νησιού όπως το Cavo Greco. Πραγματικά μαγικό μέρος! 

Είχατε επαφή με το brand της Napapijri πριν την άφιξή του στην Κύπρο;
Εννοείται!!! Το brand το γνωρίζαμε ήδη από Ελλάδα και Ολλανδία. Είναι elegant, αλλά ταυτόχρονα και super comfy για αυτούς που αγαπάνε τα outdoors activities όπως εμείς. Ταυτόχρονα επιλέγουμε τη Napapijri γιατί χαρακτηρίζεται από design, innovation και sustainability, ενώ την ίδια στιγμή εφαρμόζει στα ρούχα της όλες τις νέες τεχνολογίες με σύγχρονες πάντα γραμμές και φυσικά ακολουθεί ηθικές διαδικασίες παραγωγής.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας Napapijri item;
Μπορεί να είμαστε ξαδέλφες αλλά το γούστο μας διαφέρει οπότε η καθεμία έχει το δικό της αγαπημένο: Για την Ελίζα είναι το Rainforest jacket, για την Έλενα το πολύχρωμο hoodie και για την ‘Έλλη το backpack με το πολύχρωμο print

Έχετε κάποια αναπάντεχη ιστορία να μοιραστείτε από τις εξορμήσεις σας με τη Napapijri στο νησί;
Με την Napapijri είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και να φωτογραφίσουμε μέρη της Κύπρου όπως τα Λεύκαρα, το Όμοδος και το Cavo Greco. Στο τελευταίο επειδή γνωρίζαμε τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου για να φωτογραφηθεί στις σπηλιές έπρεπε να ξεκινήσουμε πολύ νωρίς τη φωτογράφιση. Όπως και έγινε είμασταν εκεί νωρίς το πρωί. Παρόλα αυτά η ουρά που δημιουργήθηκε εξαιτίας μας έγινε τεράστια σε πολύ λίγο χρόνο με αποτέλεσμα να έχει μπλοκάρει το κατέβασμα στα βράχια για τις σπηλιές. Αναγκάστηκε η Έλενα να βγει να μιλήσει στους τουρίστες και να ζητήσει την κατανόησή τους και την υπομονή τους για να τελειώσουμε και να ελευθερωθεί ο χώρος. Στο τέλος βγάλαμε με φωτογραφίες με πολλούς από αυτούς και κάποιοι μας ζήτησαν να τους φωτογραφίσουμε!

Με ποιο κριτήριο επιλέγετε τα προϊόντα Napapijri που παίρνετε μαζί σας στα ταξίδια σας;
Σίγουρα παίρνουμε μαζί μας ένα Napapijri travel bag σε κάθε ταξίδι όπου έχουμε τα απαραίτητα έγγραφα ταξιδιού και τα gadgets μας. Προσπαθούμε όσο γίνεται να έχουμε ολοκληρωμένα outfit για πρωινά και βραδινά σύνολα, ρούχα με τα οποία μπορούμε να ταξιδέψουμε, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούμε να τα φορέσουμε και σε μια βόλτα στην πόλη. Η Napapijri έχει πετύχει έναν συνδυασμό άνεσης και μόδας. Τέλος δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα μας κάποιο Napapijri jacket, κατά προτίμηση αδιάβροχο.

Ποιος είναι ο επόμενος προορισμός σας;
Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχουμε ήδη επισκεφτεί Χαλκιδική, Καβάλα, Μύκονο και θα συνεχίσουμε με Κύθηρα και τη χερσόνησο του Ακάμα στην Κύπρο. Για το φθινόπωρο έχουμε ήδη στη λίστα μας Πορτογαλία, Ελλάδα, Ολλανδία και Ιταλία. Μετά το τέλος των διακοπών θα οργανώσουμε και τα πιο μακρινά ταξίδια της σεζόν.

Η βάση σας είναι πλέον η Κύπρος. Τι σας έκανε να την επιλέξετε;
Τα τελευταία χρόνια ζούσαμε στο Άμστερνταμ, για σπουδές και στη συνέχεια για δουλειά. Μας έγινε πρόταση μέσω της δουλειάς μας να μετακομίσουμε στην Κύπρο και δεχτήκαμε αμέσως. Μας είχε λείψει άλλωστε ο μεσογειακός ήλιος, η οικογένειά μας και οι φίλοι μας. 

Πώς σας προσέγγισαν οι άνθρωποί της Κύπρου; Ήταν ομαλή η προσαρμογή σας στο νησί;
Σε κάθε νέο ξεκίνημα η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Σίγουρα όμως η κυπριακή φιλοξενία και η ζεστασιά των ντόπιων διευκόλυνε πολύ τη διαδικασία της προσαρμογής μας. Γνωρίσαμε πολύ κόσμο μέσα από το blog μας, έχουμε κάνει φίλους και παρέες. Είδαμε πολύ μεγάλη διαφορά στο κομμάτι της δουλειάς μας μετά την απονομή μας στα πρώτα influencer awards 2018 της Κύπρου ως ‘Top Upcoming Influencer’. 

Είναι εύκολο να μπορέσει να οργανώσει κανείς τη ζωή του, όταν ταξιδεύει τόσο συχνά;
Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να απαντήσουμε αντικειμενικά σε αυτήν την ερώτηση μιας και  για εμάς, τα ταξίδια έχουν γίνει τρόπος ζωής. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, θέλει οργάνωση και να κλείνεις τα μεγάλα ταξίδια σου αρκετό καιρό πριν. Στη δικιά μας περίπτωση η Ελίζα είναι η πιο οργανωτική από τις 3 μας και βοηθάει πολύ στο προγραμματισμό των El Stories ταξιδιών.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Σίγουρα ένας στόχος μας είναι να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί, μιας και αυτό είναι δύσκολο πολλές φορές λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με τη μέχρι τώρα πορεία μας, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε και να μοιραζόμαστε με τον κόσμο που μας ακολουθεί στιγμές από τα ταξίδια μας. Η μεγαλύτερη χαρά είναι στο τέλος όλων η αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις 3 Travel Bloggers μέσα από το Blog τους και τη σελίδα τους στο Instagram.

Sponsored Content

Tags Napapijri, Συνεντευξη, the ΕL-stories, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5394 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4412 s // Total time: 2.9806 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X