Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γιατί οι εικόνες που ανήρτησε με τις κόρες της προκάλεσαν πλήθος αρνητικών σχολίων


Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γιατί οι εικόνες που ανήρτησε με τις κόρες της προκάλεσαν πλήθος αρνητικών σχολίων

Δείτε τι ανέβασε η γνωστή Ελληνίδα

Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την οικογένειά της.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πριν από μερικές ημέρες, εγκατέλειψε την πρωτεύουσα και ξεκίνησε τις διακοπές με τον σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα και τις δύο κόρες τους, στο εξοχικό τους στην Εύβοια.

Η δημοσιογράφος είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να μοιράζεται μαζί μας στιγμές της καθημερινότητάς της. Μία από αυτές ήταν και η οικογενειακή έξοδος σε ταβέρνα της περιοχής.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαθανατίζει τις κόρες της ενώ παίζουν στην ταβέρνα και κάνουν τοςυ "Eπιστήμονες" όπως δήλωσε και η ίδια στο instagram της. Οι μικρές Ισαβέλλα και Βικτώρια κάνουν "πειράματα" αναμειγνύοντας το λάδι με το ξύδι και ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά τους στο τραπέζι.

Οι δύο αυτές φωτογραφίες ωστόσο, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων καθώς κάποιες μανούλες υποστήριξαν ότι είναι σπατάλη να παίζουν τα παιδιά με το φαγητό και να λερώνουν το τραπέζι, ενώ άλλες υποστήριξαν τη γλυκιά δημοσιογράφο λέγοντας πως όλοι όταν ήμασταν παιδιά κάναμε αντίστοιχα "πειράματα" και παιχνίδια.

Δείτε τα σχόλια στη φωτογραφία

Και η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: "Συμφωνώ απολυτως μαζί σου και να είσαι σίγουρη ότι το ζήτημα "σπατάλη" έρχεται και επανέρχεται συνεχώς στο τραπέζι μας, κυρίως όποτε διαλεγουν ένα φαγητό που δεν τρώνε τελικά. Για την ιστορία (όχι πως έχει μεγάλη σημασια, λέμε τώρα), όλο αυτό το ξεκίνησε η 2χρονη Βικτωρια ρίχνοντας μέσα στο νερό της μερικά μακαρόνια που κρατούσε στο χέρι. Αφού την "μάλωσα" απαλά, η "ιδέα" διαδόθηκε στο νηπιακό κοινό του τραπεζιού αμέσως (ήταν και αλλά παιδάκια μαζί μας) και άρχισαν με χαχανιτά να βάζουν λίγο - λίγο διαφορα υλικά στα ποτήρια τους. Όλα ήταν υπό έλεγχο και οι ποσότητες ελάχιστες, μέχρι που έπιασα το κινητό για τη φωτογραφία και έγινε η σπατάλη που βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία γιατί πολύ απλά δεν πρόσεχα αρκετα. Προφανώς δεν επιτρέπω στα παιδιά μου να ρίχνουν αβέρτα τα λαδοξύδα εδώ κι εκεί και σίγουρα δεν παροτρύνω το να πηγαίνουμε κάπου έξω και να τα κάνουν όλα χαλια. Αντιθέτως ντεπομαι όπως οι περισσότεροι γονείς αλλά από την άλλη δεν θα τα σκοτώσω κι ολας, διαλέγω τις "μαχες" μου και τις φυλάω για τα σημαντικά. Εννοείται πως απολογήθηκα παι άφησα περισσότερα χρήματα στο τραπέζι, αλλά στεναχωριεμαι που το αναφέρω γιατί το θεωρώ αυτονόητο. Να είστε καλά και καλό καλοκαίρι!"

Tags Ελιάνα Χρυσικοπούλου, διασημοι, gossip, showbiz, κόρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5216 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3173 s // Total time: 2.8390 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X