Συμβουλές και προτάσεις για διάρκεια της λάμψης του μαυρίσματος


Συμβουλές και προτάσεις για διάρκεια της λάμψης του μαυρίσματος

Έξι προϊόντα που δεν θα αποχωριστείς το καλοκαίρι!

Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα με την ανεπιτήδευτη λάμψη της συλλογής Soleil de la Mer. Από την αναζωογονητική αντηλιακή σειρά, μέχρι τα bronzers και το gel παράτασης της λάμψης του μαυρίσματος, η σειρά Soleil de la Mer με το θρυλικό ελιξίριο Miracle Broth, παρέχει ζωτικά οφέλη με καταπραϋντικές ιδιότητες, βασισμένες στην αναπλαστική δύναμη της θάλασσας σε συνδυασμό με μια ανεπιτήδευτη δόση λάμψης. 

ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

The Limited - Edition Glowing Body Oil

Αυτό το καλοκαίρι βυθιστείτε στην απόλυτη λάμψη. Με το πλούσιο σύμπλεγμα Βιταμίνης Ε και θρεπτικών ελαίων, αυτό το πολυτελές λάδι σώματος απαλύνει, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μια φυσική λάμψη. Ανακινήστε απαλά και εφαρμόστε για διακριτικά φωτεινή, νεανική όψη.  

The Limited - Edition Bronzing Powder

Αποκτήστε μαυρισμένη όψη αναμειγνύοντας ζεστές αποχρώσεις που αφομοιώνονται άψογα στην επιδερμίδα σας για μια ζεστή λάμψη, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Εμπλουτισμένο με Miracle Broth αυτό το προϊόν με βελούδινη υφή, αναμιγνύεται αρμονικά αναδεικνύοντας το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας, αφήνοντας στο πέρασμά της μια φυσική λάμψη υγείας που ακτινοβολεί.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ
Για αψεγάδιαστη λαμπερή όψη εμπνευστείτε από τον ήλιο.

1. The Glowing Body Oil

Για απαλότερη όψη προετοιμάστε την επιδερμίδα σας με απολέπιση, χρησιμοποιώντας το The Body Refiner. Αφού ακολουθήσετε την καθιερωμένη σας ρουτίνα περιποίησης σώματος, απλώστε το λάδι στο δέρμα σας κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις, επιτυγχάνοντας την ιδανική λάμψη.

2. The Bronzing Powder

Χρησιμοποιήστε το The Powder Brush για να απλώσετε την πούδρα στις περιοχές του προσώπου που συνήθως μαυρίζουν πιο εύκολα στον ήλιο, όπως το μέτωπο, τα ζυγωματικά, τη μύτη και το πηγούνι. Αν θέλετε ένα πιο ολοκληρωμένο φυσικό αποτέλεσμα, μπορείτε να χαρίσετε επιπλέον λάμψη περνώντας την πούδρα από τα μήλα του προσώπου και το ντεκολτέ.

ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

SOLEIL DE LA MER COLLECTION

The Reparative Face Sun Lotion SPF 30 & The Reparative Body Sun Lotion SPF 30

Δημιουργημένες για υψηλές επιδόσεις στην αντηλιακή προστασία, οι λοσιόν αναδόμησης προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης που σχετίζονται με την έκθεση στον ήλιο. Διαθέτοντας τον Miracle Broth και το ένζυμο Golden Algae στη σύνθεσή τους, αυτές οι λοσιόν ανανεώνουν ορατά και αναδομούν την όψη της επιδερμίδας.

The After Sun Enhancer

Το ελαφρύ gel βελτιώνει την όψη της μαυρισμένης επιδερμίδας, ενυδατώνοντας και χαρίζοντας ταυτόχρονα μια απαλή, ανεπιτήδευτη λάμψη μετά την έκθεση στον ήλιο.

The Face and Body Gradual Tan

Αν θέλετε λαμπερή, μαυρισμένη απόχρωση χωρίς να εκτεθείτε στον ήλιο, το επιτυγχάνετε με αυτή την απαλή self-tanning lotion. Απορροφάται γρήγορα χαρίζοντας μια ισορροπημένη, ομοιόμορφη και φυσική αναζωογονητική λάμψη στην επιδερμίδα.

Tags la mer, SOLEIL DE LA MER COLLECTION, body, beauty, Ομορφια, λάμψη, μαύρισμα, Σώμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2327 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4655 s // Total time: 2.6982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X