The Golden List of Real Estate: Μια συλλεκτική έκδοση από το Economy Today


The Golden List of Real Estate: Μια συλλεκτική έκδοση από το Economy Today

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Το Economy Today, το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο εργαλείο επιχειρηματικής επικοινωνίας, εκδίδει για πρώτη φορά τη συλλεκτική ετήσια έκδοση The Golden List of Real Estate, αφιερωμένη στον τομέα των ακινήτων, έναν τομέα με σημαντική συνεισφορά στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν της κυπριακής οικονομίας. Η έκδοση παρουσιάζει τις κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και τα σημαντικότερα έργα τους.

Στην έκδοση μπορείτε να διαβάσετε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα που στέλνει για το μέλλον του κλάδου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και συνεντεύξεις των αρμόδιων για το θέμα υπουργών της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, και του Υπουργού Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Συνεντεύξεις στην ειδική πολυτελή έκδοση μάς παραχώρησαν επίσης οι πρόεδροι του Invest Cyprus, του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης, του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων Κύπρου και του Συνδέσμου Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων.

Θα ενημερωθείτε επίσης μέσω ρεπορτάζ για το πολύκροτο θέμα των πολιτογραφήσεων, για το μέλλον και τις τιμές των ακινήτων στην Κύπρο, για τις τιμές των ενοικίων, καθώς και για τη στεγαστική πολιτική που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.

Η έκδοση The Golden List of Real Estate είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν μαζί με το Economy Today αυτή την Κυριακή 28/7 με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, και τον υπόλοιπο μήνα στα περίπτερα. Στη συνέχεια, θα πωλείται αυτόνομη σε μεγάλα περίπτερα και βιβλιοπωλεία στην τιμή των €3,90.
 

Tags economy today, the golden list


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1210 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4923 s // Total time: 3.6133 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X