Και όμως! Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει κρατήσει τσάντα… μαϊμού! 


Και όμως! Η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει κρατήσει τσάντα… μαϊμού! 

Απόλυτα ειλικρινής η τραγουδίστρια! 

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής "DOT" και απάντησε ειλικρινά σε διάφορες ερωτήσεις. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μάλιστα δεν έκρυψε ότι έχει κρατήσει με καμάρι σε έξοδό της τσάντα μαϊμού. Είδηση που σε αφήνει για λίγο άφωνο αν κρίνει κανείς πως πρόκειται για μία από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής showbiz με πλούσια κασέ τόσο στα νυχτερινές μαγαζιά που εμφανίζεται όσο και στις άλλες επαγγελματικές της δραστηριότητες. .

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Η 15χρονη κόρη της έβαλε το φόρεμά της και είναι υπέροχη! [εικόνες]

Η Δέσποινα Βανδή επίσης όταν ρωτήθηκε αν θα άφηνε την κόρη της Μελίνα να πάει στο "X Factor" για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, δεν απέκλεισε τέτοια πιθανότητα. Επίσης, αφηγήθηκε μία απίστευτη ιστορία όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τη ρώτησαν αν την έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη.

Είπε λοιπόν ότι βρισκόταν στην Αθήνα με την κόρη της Μελίνα και περίμενε κάτι, όμως πεινούσε πολύ και σταμάτησε να πάρει κάστανα αφού δεν προλάβαινε να φάει κάτι άλλο. Τότε η γυναίκα που έψηνε τα κάστανα της είπε ότι κάπου τη γνώριζε ως φυσιογνωμία και δεν φαντάζεστε με ποια την μπέρδεψε.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα στο πιο κατώ βίντεο από το gossiptv.gr: 

Tags δεσποινα βανδη, διασημοι, gossip, showbiz, τσαντα μαιμου, τσαντα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1402 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3003 s // Total time: 2.4404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X