Στιγμές χαλάρωσης με τον Πιέρο στην Κοπεγχάγη! 


Στιγμές χαλάρωσης με τον Πιέρο στην Κοπεγχάγη! 

Δείτε τι κάναμε χθες...

Γεια σας φίλοι μου; Πώς είστε; Πως είναι η Κύπρος; Πολύ ζεστή όπως έχω πληροφορηθεί! Με ακόμη πιο ψηλή θερμοκρασία και από τότε που ήμουν κι εγώ εκεί! Από αυτές τις μέρες που θες να κοιμάσαι και να ξυπνάς μπροστά από μια θάλασσα! 

Εμείς πάλι εδώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκουμε διάφορους τρόπους να δροσιστούμε! Είχαμε 30 βαθμούς Κελσίου συγκεκριμένα χθες! Με το που ξύπνησα και βλέπω κάτω από το μπαλκόνι μου ξαφνιάστηκα! Ναι έχω δει ξανά κάτι τέτοιο παρόμοιο! Χθες όμως ήταν το κάτι άλλο! Σε παραλία ξύπνησα; Σκέφτηκα! Ε δεν άργησα και πολύ να κατεβώ κι εγώ εκεί κάτω με το μαγιό μου! Ήταν ωραία έκανα και ηλιοθεραπεία! Ήμουν όμως μέσα σε αυτούς τους λίγους που δεν μπήκανε στο νερό! Το οποίο φαινόταν και πολύ καλό χθες! Καθαρό χωρίς κύματα! 

Αργότερα επιστρέφω επάνω στο σπίτι! Καθώς μαγείρευα άκουγα βουτιές, φωνές, δυνατή μουσική! Ενδιαφέρουσα μέρα δεν μπορώ να πω! Με το που άρχισε να βραδιάζει (γύρω στις 22.30) πετυχαίνω ένα μαγευτικό χρώμα στον ουρανό! Λέω... Θεέ μου πόση ομορφιά! Μια μόνο φωτογραφία έβγαλα! Και ήταν τόσο εντυπωσιακή! 

Η χθεσινή λοιπόν ήταν μια ημέρα που την πέρασα στο σπίτι! Ήταν όμως τόσο όμορφη και χαλαρωτική! Από το πρωί μέχρι το βράδυ με ένα μαγιό! Να ανεβοκατεβαίνω! Πότε πάνω στο σπίτι και πότε κάτω στη δικιά μας ‘’μικρή παραλία’’

Τα φιλιά μου. Ακολουθεί Σαββατοκύριακο... ας το απολαύσουμε! 

xxx
 

Tags μαρια κορτζια,πιερος σωτηριου,showbiz,gossip,BLOGGER,blog,celebrities,διασημοι,ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4841 s (228 Queries.) // Parse time: 0.6728 s // Total time: 3.1569 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X