Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στέλνει δημόσια ευχαριστώ: "Ευτύχησα να έχω δίπλα μου..."


Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στέλνει δημόσια ευχαριστώ: "Ευτύχησα να έχω δίπλα μου..."

Το μήνυμα του στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, το βράδυ της Τετάρτης, 24 Ιουλίου, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, από το πόστο του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο ΣΙΓΜΑ “Τομές στα Γεγονότα”.

Διαβάστε ακόμα: ΣΙΓΜΑ το δικό σου σπίτι!

Αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία εικόνα συνοδεύοντάς την με ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές που κατέταξαν τη φετινή σεζόν τις “Τομές στα Γεγονότα”, πρώτες στις προτιμήσεις τους για την ενημέρωσή τους. 

“Κάπως έτσι αποχαιρετώ άλλη μια τηλεοπτική σεζόν από το στούντιο του ΣΙΓΜΑ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη. Κατατάξατε και εφέτος τις "Τομές στα Γεγονότα" στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο σύνολο του πληθυσμού. Ευτύχησα να έχω δίπλα μου σπουδαίους συνεργάτες και ήδη ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα. Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να περάσω για λίγο στα... μετόπισθεν και θα τα ξαναπούμε τηλεοπτικά από το Σεπτέμβριο... Καλή δύναμη και καλή ξεκούραση σε όλους...” Δείτε πιο κάτω τη σχετική ανάρτηση: 


 

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, ΣΙΓΜΑ, τομες στα γεγονοτα, δελτιο ειδησεων, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1328 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3488 s // Total time: 2.4816 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X