Φροντίδα για θαμπή, αφυδατωμένη επιδερμίδα


Φροντίδα για θαμπή, αφυδατωμένη επιδερμίδα

Μια απαλή κρέμα νυκτός με φρούτα του πάθους.

Ξυπνήστε με βελούδινη επιδερμίδα με τη νέα ενυδατική κρέμα Good In Bed της GlamGlow, μια κρέμα νυκτός με φρούτα του πάθους, εμπλουτισμένη με ισχυρά, αλλά ωφέλιμα για την επιδερμίδα σας οξέα απολέπισης και υαλουρονικό οξύ, για φρέσκια, φυσική όψη του δέρματος.

Με τη δύναμη της Κατιονικής Τεχνολογίας, η μαγεία της κρέμας Good In Bed αποκαλύπτεται, ενώ τα ετερώνυμα έλκονται. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει θετικά φορτία, ενώ η επιδερμίδα είναι φυσικά αρνητικά φορτισμένη. Στη φύση, τα ετερώνυμα φορτία έλκονται μεταξύ τους, γι’ αυτό και η σύνθεση της κρέμας αγκαλιάζει και σταθεροποιεί την επιδερμίδα ολόκληρη τη νύκτα, επιτυγχάνοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα των μαλακτικών οξέων του δέρματος.

Η Good In Bed είναι μια πλούσια κρέμα που αξιοποιεί τη δύναμη του ελαίου των φρούτων του πάθους και του θρεπτικού σκουαλενίου για να θρέψει την επιδερμίδα, ενώ ένα ισχυρό, αλλά απαλό για την επιδερμίδα μείγμα οξέων AHA, BHA και PHA δρα άμεσα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, ώστε να ξεχάσετε τη θαμπή, αφυδατωμένη επιδερμίδα - το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κοιμηθείτε!

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση σε καθαρό δέρμα. Αφήστε τα οξέα που τελειοποιούν την επιδερμίδα να δράσουν όσο εσείς κοιμάστε. Χρησιμοποιήστε την κάθε βράδυ ή όσο συχνά επιθυμείτε.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6749 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2908 s // Total time: 2.9657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X