Mάθε πώς θα αποκτήσεις κι εσύ λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα! 


Mάθε πώς θα αποκτήσεις κι εσύ λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα! 

Τα μαλλιά μας είναι αδιαμφισβήτητα ένα χαρακτηριστικό που δείχνει την προσωπικότητα και το στυλ μας! Γι\' αυτό θέλουμε να είναι όμορφα και υγιή σε κάθε περίσταση! Μπορεί οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου να μην σου επιτρέπουν να τα περιποιηθείς στο κομμωτήριο όσο συχνά θα ήθελες, αλλά τι θα έλεγες για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι; Μάθε πιο κάτω πώς θα το κάνεις!

Καταρχάς, το πιο βασικό είναι να διαλέξεις το σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου και μετά να επιλέξεις τη θεραπεία που χρειάζεται η τρίχα σου. Θρέψη, αναδόμηση, λάμψη ή μήπως διάρκεια του χρώματός σου; Για να έχεις τα βέλτιστα αποτελέσματα θα ήταν καλό να χρησιμοποιείς shampoo και conditioner της ίδιας μάρκας. Για ακόμη πιο εντατική περιποίηση χρησιμοποίησε το «βαρύ πυροβολικό», με μάσκες ολικής επανόρθωσης που θα θρέψουν την τρίχα και θα μειώσουν τη φθορά. Η πραγματική περιποίηση των μαλλιών σου αρχίζει από το λούσιμο! 

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, μπορείς να βρεις στην αγορά βαφές με αμμωνία για απόλυτη κάλυψη των λευκών ή χωρίς αμμωνία για πιο “healthy” βάψιμο που περιποιούνται εις βάθος τα μαλλιά ακόμη και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαφής, και είναι εμπλουτισμένες με επαγγελματική τεχνολογία που προστατεύει την τρίχα. Αν οι πρώτες λευκές τρίχες έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, μην σκας! Η λύση είναι η προσωρινή κάλυψή τους με μάσκαρα βαφής μαλλιών που καλύπτει εύκολα και γρήγορα τις λευκές τρίχες για να νιώθεις πάντα γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε κάθε μέρα περιποιημένα μαλλιά και όμορφο χτένισμα. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό; Τα προϊόντα styling είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας και έτσι θα πρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη μάρκα που μας χαρίζει υπέροχα μαλλιά και παράλληλα προστασία. Είτε χρησιμοποιείς πιστολάκι είτε αφήνεις τα μαλλιά σου πιο ανέμελα, ανάλογα με την περίσταση διάλεξε προϊόντα που ενώ έχουν δυνατό κράτημα ακόμη και μέχρι 48 ώρες, δεν αφήνουν κατάλοιπα, δεν κολλάνε, και σου χαρίζουν αέρινο όγκο σαν να έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο! 

Για τέλεια μαλλιά κάθε μέρα λοιπόν, φρόντισε να έχεις στο σπίτι τα απαραίτητα προϊόντα που θα χαρίσουν επαγγελματική περιποίηση στα μαλλιά σου! Και ποια είναι τα κατάλληλα; Τα Syoss φυσικά! Εξ ολοκλήρου σχεδιασμένα και δοκιμασμένα από επαγγελματίες κομμωτές, τα Syoss σε φέρνουν πιο κοντά στην επαγγελματική εξειδίκευση με τιμές λιανεμπορίου! Δοκίμασε την ολοκληρωμένη σειρά Syoss, την αγαπημένη καινοτόμα μάρκα που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια ως ο καλύτερος σύμμαχος των υγιών και λαμπερών μαλλιών. Για να έχεις κι εσύ όμορφα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο! 

Sponsored Content
 

Tags Syoss, μαλλιά, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5896 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2817 s // Total time: 2.8714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X