Η Η&Μ παρουσιάζει τη συλλογή Ariana Grande "Thank U, Next"


Η Η&Μ παρουσιάζει τη συλλογή Ariana Grande "Thank U, Next"

Μια συλλογή δημιουργημένη αποκλειστικά για τους fans της σε όλο τον κόσμο!

Η Η&Μ ανακοινώνει με χαρά το λανσάρισμα μιας ευρείας συλλογής με την εμπορική επωνυμία της Ariana Grande, δημιουργημένη αποκλειστικά για τους fans της σε όλο τον κόσμο!

Η licensed συλλογή Ariana Grande της Η&M, "thank u, next" περιλαμβάνει πάνω από 30 μοναδικά fashion pieces, όπως φούτερ, μακρυμάνικα t-shirts, cropped tops, σκούφους, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες τηλεφώνων και σάκους γυμναστηρίου και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του Αυγούστου.

"Αυτή η συλλογή Ariana Grande έχει όλα όσα θα επιθυμούσε ποτέ ένα πραγματικός fan - φούτερ με εκτυπώσεις, crop tops και statement αξεσουάρ, όπως clips για τα μαλλιά με το μήνυμα "thank u, next".  Ο σχεδιασμός μιας τέτοιας συλλογής ήταν πραγματικά μια διαδικασία που απολαύσαμε, με τόσα πολλά μοναδικά κομμάτια κατάλληλα για όποιον πραγματικά αγαπά την Ariana", αναφέρει η Emily Björkeheim, Υπεύθυνη Σχεδίασης της σειράς Divided της Η&Μ.

Η συλλογή Ariana Grande της Η&M, "thank u, next", θα είναι διαθέσιμη από τις 8 Αυγούστου σε όλα τα καταστήματα με τη σειρά Divided σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και online στο hm.com.

Tags Η&Μ, ARIANA GRANDE, Thank U, Next, fashion, style, trend, FASHION NEWS, μόδα, στυλ, ταση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2416 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4540 s // Total time: 2.6956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X