Κάλια Ελευθερίου: Η μεγάλη αλλαγή στο hair look της που επιμελήθηκε ο κομμωτής των stars με εκατομμύρια followers στο instagram!


Κάλια Ελευθερίου: Η μεγάλη αλλαγή στο hair look της που επιμελήθηκε ο κομμωτής των stars με εκατομμύρια followers στο instagram!

Η ανανέωση στην εμφάνιση της νεαρής παρουσιάστριας στα μέσα του φετινού καλοκαιριού!

Η Κάλια Ελευθερίου, η οποία τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στην Αθήνα, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που πραγματοποίησε σε όμορφο ελληνικό νησί με τον αδερφό της, επέστρεψε στην ελληνική πρωτεύουσα και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του πασίγνωστου κομμωτή, Mounir, με πέραν των 5 εκατομμυρίων followers στο instagram, προκειμένου να κάνει αλλαγή στο hair look της.

Διαβάστε ακόμα: Κάλια Ελευθερίου: Βρήκαμε τη σωσία της νεαρής παρουσιάστριας! [εικόνα]

Η νεαρή Κύπρια παρουσιάστρια, η οποία φημολογείται ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ανανέωσε την εμφάνισή της, σκουραίνοντας το χρώμα των μαλλιών της, αφήνοντας μία πιο φωτεινή πινελιά στο μπροστινό μέρος, ενώ πρόσθεση και τα extensions που έχει υιοθετήσει τους τελευταίους μήνες. Δείτε στην πιο κάτω gallery τη διαδικασία αλλαγής και το τελικό αποτέλεσμα ποζάροντας στο πλευρό του διάσημου κομμωτή:  
 

Tags καλια ελευθεριου, μαλλιά, κομμωτης, mounir, showbiz, gossip, διασημοι, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5848 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3316 s // Total time: 2.9164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X