Το outfit μου για μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο! 


Το outfit μου για μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο! 

Τα tips μου για μία εμφάνιση στις θερινές σας εξόδους!

Καιρό έχουμε να μιλήσουμε λίγο για στιλάτα outfits έτσι; Δεν λέω... καλές οι βόλτες και οι έξοδοι.Τι όμως επιλέγουμε να φοράμε σε τέτοιες περιπτώσεις; Τι άραγε μας ταιριάζει; 

Ας αρχίσουμε από τα πιο απλά! Γνώμη μου είναι εάν μπορούμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας! Δεν διαφωνώ! Από την άλλη όμως τι είναι τελικά τάση; Αυτό που βλέπουμε σε κάποιον και λέμε wow! Γιατί όμως το λέμε; Γιατί μάλλον σε αυτόν ταιριάζει απόλυτα! Σε εμάς όμως ταιριάζει; Αυτό είναι το θέμα! Πολλές φορές η επιθυμία μας να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο μας κάνει να ξεχνάμε το προσωπικό μας στυλ! Και αυτό δεν το θέλουμε! Τελικά τι είναι στυλ; Δεν είναι αυτό που πηγάζει από μέσα μας; Η προσωπικότητα μας και πως την παρουσιάζουμε στους άλλους; Όπως και να έχει αυτή είναι μια συμβουλή δική μου. Να ακολουθούμε τον εαυτό μας! Να βλέπουμε να μαθαίνουμε μα να μην αλλάζουμε! 

Ας πάμε στα δικά μας τώρα! Στην Κοπεγχάγη όπως σας είπα ξανά έχουμε επίσης καλοκαίρι! Τις περισσότερες ημέρες τουλάχιστον! Βράδυ Σαββάτου με ωραία παρέα απολαύσαμε το δείπνο μας και το ποτάκι μας! Η ημέρα ήταν αρκετά καλή! Οπόταν σκέφτηκα να φορέσω μια αέρινη, άνετη floral φούστα σε ροζ αποχρώσεις και την συνδύασα με άσπρο crop top! Ένιωθα όμορφα σε αυτό το outfit!

Έπαιξα με τα αγαπημένα μου χρώματα! Ε, δεν ήθελα και πολύ να αρχίσω τις φωτογραφίες! Πριν αποχωρίσουμε από το σπίτι μας κατέβηκα κάτω μπροστά από το κανάλι και πόζαρα! 

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας για σήμερα! Ελπίζω έστω και λίγο να σας έχω βάλει στο θέμα! Να μην ξεχνάτε πως το στυλ μας… είμαστε εμείς!

xxx
 
 

Tags μαρια κορτζια, outfit, showbiz, gossip, celebrities, blog, BLOGGER, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3143 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6333 s // Total time: 2.9476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X