Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου πράγμα που κάνω στην Κοπεγχάγη!


Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου πράγμα που κάνω στην Κοπεγχάγη!

Το απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο και έχει γίνει η αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια!

Αγαπημένη ώρα της ημέρας μου είναι πλέον αυτή! Το απόγευμα κατά τις 17.00 που ξεκινάμε με τη Boo μου να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα σε όλη τη γειτονιά! Τώρα ειδικά που δεν κάνει ούτε κρύο είναι ότι καλύτερο! Τις περισσότερες ημέρες απολαμβάνουμε ακόμα και ήλιο! Οπόταν τον εκμεταλλευόμαστε με κάθε τρόπο! 

Άρχισε να γίνεται και η δικιά μου αγαπημένη συνήθεια για ένα λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω! Το έχω ανάγκη σαν μωρό παιδί! Να βγω έξω, να περπατήσω, να χαλαρώσω, να δω κόσμο, να βγάλω φωτογραφίες την υπέροχη αυτή θέα! 

Οι περισσότεροι εδώ κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία κανονικότατη στα κανάλια αυτά  που περικλείουν τα σπίτια μας! Κάποιους άλλους τους βλέπεις να τρέχουν και να γυμνάζονται και άλλους να κάνουν βόλτες με τα σκυλάκια τους! Ο κάθε ένας στην καθημερινότητα και στη ρουτίνα του! 

Θεωρώ πολύ σημαντικό ο οποιοσδήποτε από εμάς να έχει τουλάχιστον αυτά τα δέκα λεπτά κάθε ημέρα, ώστε να τα αφιερώσει στον εαυτό και να κάνει αυτό που τον γεμίζει ή τον ξεκουράζει! Το έχουμε όλοι ανάγκη. Το χρειαζόμαστε! 

Εύχομαι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! Να το απολαύσετε... με αυτούς που αγαπάτε! Τα λέμε τη Δευτέρα!

xxx

 
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, boo, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0058 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0274 s // Total time: 0.0332 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X