Βανέσσα Χατζηιωσήφ: H συνεργασία της με την αρχιτέκτονα Κατερίνα Σκουφαρίδου για μια μοναδική capsule συλλογή τους


Βανέσσα Χατζηιωσήφ: H συνεργασία της με την αρχιτέκτονα Κατερίνα Σκουφαρίδου για μια μοναδική capsule συλλογή τους

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο pop-up event , σήμερα 17 Ιουλίου, από τις 18:30 μέχρι τις 22:30 στον χώρο της Emblem Gallery,

Η Βανέσσα Χατζηιωσήφ, η δημιουργός πίσω από το brand "The Robe Romance", μας μιλά για το πως προέκυψε η συνεργασία της με την αρχιτέκτονα Κατερίνα Σκουφαρίδου, δημιουργό του brand "Emblem Gallery", αλλά και πως δημιουργήθηκε η μοναδική capsule συλλογή τους.

Πως προέκυψε η συνεργασία σας με την Κατερίνα Σκουφαρίδου και το brand Emblem Gallery;

Γνωριστήκαμε με την Κατερίνα σε μια έκθεση όπου προβάλλαμε και οι δύο την δουλειά μας ξεχωριστά. Βρήκαμε η μία στην άλλη το «επόμενο βήμα» για τα brand μας, συνδυάζοντας το εμπριμέ με την μέχρι τώρα μονόχρωμη signature robe και δημιουργώντας έτσι ένα Exclusive Collaboration.

Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης για αυτή την exclusive συλλογή που δημιουργήσατε οι δυό σας;

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν ξεχωριστά στοιχεία της φύσης όπως οι ακτίνες του ήλιου, οι πεταλούδες, και το τριαντάφυλλο, τα οποία, πέρα από την ομορφιά τους, συμβολίζουν βαθύτερα νοήματα της ζωής. Παντρεύοντας όλα αυτά τα στοιχεία θέλαμε να δημιουργήσουμε σχέδια που είναι εμβληματικά του ρομαντισμού και της μοναδικότητας αυτής της εμπειρίας. Παράλληλα, τα υαλογραφήματα και η πολύχρωμη αισθητική της δεκαετίας του ᾽60 ήταν οι κύριες εμπνεύσεις για τον συνδυασμό χρωμάτων και στοιχείων, οι οποίες «ζωγραφίζουν» ιστορία στο ρούχο.

Τι κάνει κατά τη γνώμη σας την κολεξιόν αυτή να ξεχωρίζει;

Αρχικά, αυτή η συλλογή είναι μια εξέλιξη στις στιλιστικές επιλογές της κλασσικής ρόμπας. Δημιουργήσαμε ένα ανανεωμένο σχέδιο ρόμπας η οποία μπορεί να φορεθεί με την αντίστοιχη παντελόνα ή wrap skirt ως σετ για ένα εμπριμέ total look. Πέρα από αυτό, τα κομμάτια της κολεξιόν είναι ξεχωριστά διότι είναι μοναδικά, δηλαδή θα υπάρχει μόνο ένα κομμάτι σε κάθε σχέδιο εμπριμέ.

Ποια χρώματα θα φορεθούν περισσότερο αυτό το καλοκαίρι; Στην δική σας κοινή κολεξιόν είδαμε να κυριαρχούν τα εμπριμέ.

Φέτος θεωρώ ότι υπάρχει μια διχοτομία στις τάσεις χρωμάτων. Από την μία επιλέγουμε παστελ και nude αποχρώσεις προτιμώντας το Natural look, και παράλληλα, διαλέγουμε πιο loud χρώματα και πιο εντυπωσιακά κομμάτια. Η κολεξιόν μας συνδυάζει αυτή την αντίθεση μέσω επιλογών χρωματισμών του εμπριμέ, κάνοντας το look κατάλληλο για εντυπωσιακά events όσο και για μια καθημερινή chic εμφάνιση.

Πότε και που θα είναι available η ξεχωριστή αυτή συλλογή;

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο pop-up event μας, σήμερα 17 Ιουλίου, από τις 18:30 μέχρι τις 22:30 στον χώρο της Emblem Gallery, στην οδό Καστοριάς 7, Στρόβολος, Λευκωσία. Εκεί θα μπορείτε επίσης να δείτε και να δημιουργήσετε custom-made σανδάλια από το Martello Oro και να εξερευνήσετε τα έργα τέχνης του Ιγνάτιου Μητροφάνους

Tags Βανέσσα Χατζηιωσήφ, κατερινα σκουφαρίδου, μόδα, στυλ, ταση, fashion, style, trend, FASHION NEWS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4012 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2410 s // Total time: 2.6422 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X