Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του έγινε 17 ετών και είναι μία κούκλα! [εικόνες]


Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του έγινε 17 ετών και είναι μία κούκλα! [εικόνες]

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η μοναχοκόρη του γοητευτικού ηθοποιού!

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος αν και μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 στην τηλεόραση, ο ίδιος επέλεξε να αποτραβηχθεί από τα media ως ηθοποιός και να ασχοληθεί με τα κοινά, ως Δήμαρχος Στυλίδας. 

Ο Γκλέτσος πριν από 17 χρόνια απέκτησε μία κόρη, τη Βαλίσια, με την τότε σύντροφό του, Μαρία Μαγγίνα. Η κόρη του είναι η μεγαλύτερή του αδυναμία και αυτό γίνεται αντιληπτό κάθε φορά που μιλάει για εκείνην. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: “Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι' αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει "είμαι η κόρη του Γκλέτσου", να τη σέβονται”.

Δείτε στην πιο κάτω gallery εικόνες της όμορφης Βαλίσιας Γκλέτσου που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Απόστολος Γκλέτσος, βαλισια γκλετσου, κόρη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8668 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3564 s // Total time: 2.2232 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X