4 + 1 συμβουλές για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά


4 + 1 συμβουλές για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά

Πώς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί από την αρχή.

Περνάει κρίση η σχέση σου και εσύ δεν ξέρεις εάν θέλεις να δώσεις τέλος ή μια δεύτερη προσπάθεια; Αν επιλέγεις το δεύτερο τότε το πιο κάτω άρθρο θα σε βοηθήσει απόλυτα.  

Το θέμα είναι πώς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί από την αρχή προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε κρίση και να ζήσετε τον έρωτα όπως στα πρώτα ραντεβού.

Διαβάστε πιο κάτω πέντε συμβουλές και ίσως βρείτε μια λύση στο θέμα σου:

1. Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Θυμάσαι γιατί σε ερωτεύτηκε; Ίσως γιατί είσαι γλυκιά, σέξι και αστεία; Με λίγα λόγια απλά καταπληκτική; Μήπως λοιπόν όλα αυτά τα ξέχασες και έγινες μια παράξενη γκρινιάρα που περιποιείται την εξωτερική της εμφάνιση σπάνια. Χαλάρωσε και κάνε στροφή στον εαυτό σου. Δείξε του ότι είσαι δραστήρια και ότι δεν τον έχεις ανάγκη για να είσαι χαρούμενη και ενδιαφέρουσα. Και αυτό κάντο για τον εαυτό σου κυρίως και μετά για εκείνον. Δες το σαν ένα δώρο.

2. Δώσε του χώρο και χρόνο: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα ζευγάρι που είναι συνέχεια μαζί. Μην του βγάζεις ξινή την έξοδο με τους φίλους του και μην τον ειρωνεύεσαι που θέλει να πάει γυμναστήριο. Κάνε κι εσύ το ίδιο. Βγες με τις φίλες σου, με τις συναδέλφους σου, πήγαινε για περπάτημα, θέατρο ή κάπου για φαγητό. Έτσι θα έχετε και κάτι νέο να πείτε στο τέλος της ημέρας.

3. Γίνε ξανά διεκδικήσιμη: Σε θεωρεί δεδομένη και δεν κάνεις τίποτα για να του ανατρέψεις την άποψη αυτή. Πρέπει να αντιληφθείς την αξία σου και κυρίως να δώσεις τονωτικές ενέσεις στην αυτοπεποίθησή σου. Νιώθεις καλύτερα με ένα νέο χτένισμα; Πήγαινε κομμωτήριο. Νιώθεις καλύτερα με ένα νέο ρούχο; Πήγαινε για ψώνια. Νιώθεις καλύτερα όταν χάνεις κιλά; Πρόσεξε τη διατροφή σου. Γενικά κάνε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις... απλά ανίκητη και ακαταμάχητη.

4. Περιποιήσου τον: Οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά κι αυτό δε θα αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μαγείρεψέ του, κάνε του και μια αγκαλιά και πες του πόσο ερωτευμένη είσαι μαζί του. Εν ανάγκη αποθέωσέ τον που άλλαξε τη λάμπα και γενικά κάνε τον να νιώσει ένας και μοναδικός. Όλοι το έχουμε ανάγκη κι όχι μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μη σου πω και κάθε μέρα.

5. Αλλά όλα αυτά με μέτρο: Είπαμε να είσαι ανεξάρτητη, να είσαι δυναμική και να μην τον πνίγεις, αλλά μην ξεχνάς ότι είσαι γυναίκα που κάποιες φορές έχει ανάγκη ένα στιβαρό αρσενικό και μία πληθωρική αγκαλιά. Είναι οι στιγμές που νιώθεις λίγο... ευάλωτη και έχεις ανάγκη το αγόρι σου. Δείξε το χωρίς εγωισμούς.

Tags σχεση,σχεσεις,ζευγαρι,συμβουλες σχέσεις,αγαπη,ερωτας,κριση στη σχεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5725 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3363 s // Total time: 2.9088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X