Ελένη Χατζίδου: Το απίστευτο σχόλιο που δέχθηκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της για τα κιλά της!


Ελένη Χατζίδου: Το απίστευτο σχόλιο που δέχθηκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της για τα κιλά της!

Δείτε τι έγραψαν στην τραγουδίστρια η οποία περιμένει το πρώτο της μωράκι!

Η Ελένη Χατζίδου σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και θα έχει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, την οποία θα ονομάσουν Μελίτα Δήμητρα. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε πόσα ζύγιζε πριν την εγκυμοσύνη και πόσα τώρα στον 7ο μήνα

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο znewsgr, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί όσον αφορά στην εικόνα της, κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.

“Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που θα κάνουν σχόλια τύπου "πώς έγινες έτσι που πάχυνες;". Μια κοπέλα προχτές μου έγραψε «έλεος πια, είναι αντιαισθητικό να βγάζεις την κοιλιά σου στην παραλία». Μου έκανε τόση εντύπωση που της έγραψα "δηλαδή βλέπεις μία έγκυο στην παραλία και αηδιάζεις, γυρνάς το κεφάλι από την άλλη;". Είναι δυνατόν; Σε πολλά δεν απαντάω. Δεν θα ασχοληθώ με ανθρώπους που βλέπω ότι λένε χαζομάρες. Αυτό όμως ήταν κάτι βαρύ και ήθελα να το συζητήσω μαζί της. Η απάντησή της  μετά ήταν χίλια συγγνώμη. Ποιος όμως τα κοιτάζει αυτά; Εγώ ζω την ευτυχία μου, περιμένω πώς και πώς το κοριτσάκι μου, το ήθελα πάρα πολύ, ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη”, είπε χαρακτηριστικά. 

Η ίδια, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε και από τα posts της στο instagram, δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους σχόλια και φροντίζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.  

Tags Ελένη Χατζίδου, εγκυος, εγκυμοσύνη, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6529 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4669 s // Total time: 4.1198 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X