Πίσω στην Κοπεγχάγη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!


Πίσω στην Κοπεγχάγη για το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Τι έκανα τις πρώτες ημέρες της επιστροφής μου στην αγαπημένη μου πόλη;

Από την Τετάρτη που μας πέρασε βρίσκομαι στην αγαπημένη μου Κοπεγχάγη! Και έχω ήδη ξεκινήσει τις βόλτες μου στα μέρη αυτά που τόσο μου έχουν λείψει! Εκμεταλλεύομαι με κάθε δυνατό τρόπο τις ηλιόλουστες ημέρες βρίσκοντας την ευκαιρία να απολαύσω αρκετό περπάτημα και καφεδάκι στην πόλη!

Το Σάββατο μου, λοιπόν, κάπως έτσι το πέρασα! Ξεκίνησα πρωί από το σπίτι και επέστρεψα σχεδόν βράδυ! Το πρόγραμμα είχε brunch, ψώνια για το σπίτι, απογευματινό καφέ και όχι μόνο! Με λίγα λόγια μπήκα ξανά στην όμορφη αυτή ρουτίνα μου! Έχω μαζέψει όμως υλικό και φωτογραφίες αρκετές για εσάς! 

Και να σας πω κάτι; Νιώθω τόσο ωραία όταν μοιράζομαι μαζί σας κάτι τέτοιες στιγμές! Όταν κάθομαι στο σπίτι μπορώ να γράφω με τις ώρες! Να σας δείχνω μέρη τα οποία επισκέπτομαι και μου κερδίζουν την προσοχή. Αυτό για μένα είναι μέρος της ζωής μου και τρόπος χαλάρωσης! Τρόπος επικοινωνίας με εσάς! Κάτι το οποίο με γεμίζει! Όπως και να έχει εύχομαι σε όλους σας μια δημιουργική και ουσιαστική εβδομάδα! Εμείς τα λέμε σε λίγες μόνο ημέρες.

See ya!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2574 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 2.4838 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X