Στο σπίτι της Αννίτας Ritter


Στο σπίτι της Αννίτας Ritter

Η ίδια έκανε τη θετικότητα τρόπο ζωής της και από το διαµέρισµά της στη Λάρνακα µοιράζεται αναµνήσεις από τα όµορφα ταξίδια της, αλλά και τη χαρά της που µόλις δηµιούργησε τη δική της επιχείρηση

"Είναι η χαρά του συνοµιλητή της. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραµµής, όταν την καλώ για τη συνέντευξη, είναι σαν να ακούω το χαµόγελό της. Ορίζουµε τη συνάντησή µας λίγες ηµέρες αργότερα. Στη διαδροµή για το διαµέρισµά της στη Λάρνακα, προσπαθώ να οργανώσω το πλάνο µου για το πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις µας. Αυτό που δεν µπορώ µε τίποτα να υπολογίσω είναι πως θα µε υποδεχτεί µε µια εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά µου. Είναι η πρώτη κατ’ ιδίαν ευχή που παίρνω για την ηµέρα. Της λέω ότι το βρίσκω σηµαδιακό. Μπροστά µας απλωµένος ένας τεράστιος µπουφές µε πρωινό. Η ίδια, µε ντελικάτες κινήσεις, πηγαινοέρχεται πάνω-κάτω στον χώρο για να περιποιηθεί την οµάδα του περιοδικού. Θέλει να νιώθουµε άνετα στο σπίτι της και φροντίζει να το κάνει µε τον καλύτερο τρόπο. Ευδιάθετη απολαµβάνει τη διαδικασία της φωτογράφισης, όπως το ίδιο κάνει και µετά, όταν µας καλεί για µεσηµεριανό σε ένα παραλιακό εστιατόριο. Και έτσι, πάνω στο κύµα, µε ωραίο κρασί και µε πιάτα που µυρίζουν θάλασσα, κάνουµε τις πιο όµορφες κουβέντες για την ίδια και για το νέο της επιχειρηµατικό ξεκίνηµα, που τη γεµίζει µε χαρά" γράφει στη Madame Figaro Κύπρου η δημοσιογράφος Τάνια Νεοκλέους. 

New beginning
Αυτή είναι µια ιδιαίτερα δηµιουργική περίοδος στη ζωή µου, καθώς πρόσφατα κατάφερα να φτιάξω τη δική µου εταιρεία στον τοµέα της χρηµατοοικονοµικής διαβούλευσης και διαχείρισης επενδύσεων. Ως άνθρωπος που επιδιώκω να παίρνω την ευθύνη του ρίσκου µου, αφού συνέλεξα όλες εκείνες τις εµπειρίες χρόνων ως οικονοµική σύµβουλος, ένιωσα πλέον έτοιµη να κάνω το µεγάλο βήµα και να δηµιουργήσω κάτι δικό µου. Ένα από τα πράγµατα που µε χαρακτηρίζουν, νοµίζω, είναι ότι πάντα επιδιώκω την πρόκληση. Οι άνθρωποι που µε γνωρίζουν καλά θα σου πουν ότι δεν µπορώ να εφησυχάσω σε µια ρουτίνα, αλλά αντίθετα θέλω να βγαίνω έξω από την κανονικότητα. Αυτή η αλλαγή στα επαγγελµατικά µου αυτήν την περίοδο µε γεµίζει µε τροµερή όρεξη να δηµιουργήσω νέα πράγµατα και νιώθω ότι συµβάλλει στην αυτοβελτίωσή µου γενικότερα.

By the sea
Λόγω της έντονης δραστηριότητάς µου, επιδιώκω να αφιερώνω ένα µικρό µέρος της ηµέρας µου κάνοντας πράγµατα που ευχαριστούν εµένα. Απολαµβάνω για παράδειγµα να ξυπνώ κάθε πρωί στις έξι και µαζί µε τον Κριστόφ, τον σύζυγό µου, να πίνουµε τον καφέ µας συζητώντας για τα δικά µας. Από την άλλη, ζώντας σε µια παραθαλάσσια πόλη, όπως είναι η Λάρνακα, ένα από τα πράγµατα που δεν µπορώ να στερηθώ για κανέναν λόγο είναι το καθηµερινό τρέξιµο δίπλα στη θάλασσα. Είναι κάτι που µε γεµίζει µε τροµερή ενέργεια και µε κάνει να αποβάλλω το οποιοδήποτε άγχος. ∆εν µπορώ να φανταστώ τη ζωή µου µακριά από τη θάλασσα, είναι µια σχέση απερίγραπτη, που µόνο θετικότητα µού προσφέρει. Η µέρα µου συνήθως κλείνει µε ένα κρασί που θα πιούµε µαζί µε τον σύζυγό µου και θα χαλαρώσουµε στο σαλόνι, µε γέλια και µε συζητήσεις.

In love with
Με τον Κριστόφ γνωριστήκαµε το 2009 και παντρευτήκαµε δύο χρόνια αργότερα. Μεγάλη αγάπη. Νιώθω τυχερή και ευλογηµένη που τον έχω στη ζωή µου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να αγαπά και που νιώθω ότι µε βάζει πάνω από τον εαυτό του. Με βοήθησε σε µεγάλο βαθµό να ξεκλειδώσω ως προσωπικότητα και µε έµαθε να µην βάζω φραγµούς στη ζωή µου. Τώρα µε το νέο µου ξεκίνηµα ήταν απόλυτα ενθαρρυντικός, δείχνοντάς µου εµπράκτως το πόσο πιστεύει σε µένα. Είµαστε και οι δύο πολύ δυναµικοί χαρακτήρες και νιώθω ότι µέσα από τη σχέση µας καταφέραµε να ωριµάσουµε µε το να δεχτούµε ο ένας την κουλτούρα του άλλου. Ο Κριστόφ, µεγαλώνοντας σε µια µεγάλη χώρα, τη Γαλλία, ήταν πάντα πολύ ανοιχτόµυαλος και µε βοήθησε να σκέφτοµαι έξω από το κουτί. Αυτό που µας δένει σε µεγάλο βαθµό ως ζευγάρι είναι ότι είµαστε και οι δύο υπερδραστήριοι και δεν µπορούµε να εφησυχάσουµε. Λατρεύουµε τα ταξίδια και ταξιδεύουµε πολύ συχνά. Μας αρέσει να µοιραζόµαστε τη ζωή µας, ανεξάρτητα αν κάνουµε και πράγµατα µόνοι µας ο καθένας. Οι στόχοι που έχουµε στη ζωή είναι κοινοί και µαζί πορευόµαστε να τους πετυχαίνουµε.

The traveler
Τα ταξίδια είναι η µεγάλη µου αγάπη, το ίδιο και του Κριστόφ. Επιδιώκω να ταξιδεύω, µπορεί και κάθε µήνα, γιατί νιώθω ότι µε αναζωογονεί. Ένα από τα ταξίδια που µε καθόρισαν ήταν οι διακοπές µας ως ζευγάρι στη Βραζιλία. Ήταν µια εµπειρία που λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά µέσα µου και µε βοήθησε να διευρύνω τους ορίζοντές µου σε µεγάλο βαθµό. Από τους αγαπηµένους µου προορισµούς είναι η Αφρική, γιατί έχει µια ανεπιτήδευτη οµορφιά, την οποία θέλω να εξερευνήσω. Μου αρέσει η δράση στα ταξίδια µου, δεν µπορώ µε τίποτα να µένω καθηλωµένη σε ένα ξενοδοχείο και να µην ζω την περιπέτεια και τη δράση. Για φέτος το καλοκαίρι, το µόνο σίγουρο είναι ότι θα επισκεφθούµε µε τα παιδιά τη Γαλλία, όπως και κάθε καλοκαίρι. Ως οικογένεια είµαστε λίγο της τελευταίας στιγµής στα ταξίδια µας, δεν µπορούµε µε τίποτα να προγραµµατίσουµε τις διακοπές µας.

Mommy cool
Με τους δύο γιους µου έχουµε µια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Είµαι από τους γονείς που επιδιώκουν την επικοινωνία και είµαι πάντα ειλικρινής σε αυτά που µε ρωτάνε, γιατί δεν θέλω να έχουν ταµπού ή να φοβούνται να µιλήσουν ανοιχτά. ∆εν θέλω να µεγαλώνουν σε ένα γυάλινο περιβάλλον, αλλά να ξέρουν ποιες είναι οι πραγµατικότητες εκεί έξω. Παρόλο που είµαι φιλική µαζί τους, ξέρουν ότι είµαι η µαµά τους. Θέλω να είναι ανεξάρτητοι και αυτόνοµοι στη ζωή τους, να βάζουν στόχους και να δουλεύουν για να τους πετυχαίνουν. Όταν τα παιδιά εισπράττουν αγάπη από το σπίτι τους, την καταλαβαίνουν και την εκτιµούν. Τώρα που είναι και οι δυο τους στην εφηβεία, επιδιώκω να είναι κοινωνικά ενεργοί, αλλά να ξέρουν ταυτόχρονα ότι έχουν τη δική τους µοναδική ταυτότητα και ότι δεν πρέπει να κάνουν πράγµατα απλώς και µόνο για να είναι αποδεχτοί. Ένας κανόνας που έχουµε ως οικογένεια και δεν παραβιάζεται ποτέ, είναι ότι στο βραδινό δεν λείπει κανένας από το τραπέζι. Είναι η ώρα που έχουµε όλοι µαζί για να πούµε τα νέα και να κάνουµε τα αστεία µας. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουν καλά και το ακολουθούν.

Fashion girl
Η µόδα είναι ένα άλλο σηµαντικό κοµµάτι της ζωής µου. Ασχολούµαι αρκετά και παρακολουθώ τις νέες τάσεις, όµως δεν θα µε χαρακτήριζα fashionista. Αυτό που µε απασχολεί είναι να νιώθω εγώ άνετα µε αυτό που θα φορέσω και όχι αν θα ακολουθήσω πιστά ένα νέο trend. Μου αρέσει το ωραίο, αλλά το προσαρµόζω στο στυλ που νιώθω ότι µου πάει. Από τους σχεδιαστές που µε εντυπωσιάζουν αυτήν την περίοδο είναι οι Attico και η Amina Muaddi. Είναι νέοι σχεδιαστές, οι οποίοι µου βγάζουν κάτι εξαιρετικά µοντέρνο και ταυτόχρονα chic. Γενικά αν θα έπρεπε να περιγράψω το στυλ µου, θα το χαρακτήριζα κλασικό µε twist. Μου αρέσει να αναµειγνύω ακριβά µε φτηνά κοµµάτια, αρκεί αυτό που φοράω να έχει καλή ποιότητα.

Social life
Πολλές φορές έχει τύχει να µε χαρακτηρίσουν ως σοσιαλιτέ, κάτι που ακούγοντάς το µε ξενίζει σε µεγάλο βαθµό. ∆εν νοµίζω σε µια µικρή χώρα όπως είναι η Κύπρος να µπορούµε να χρησιµοποιούµε τέτοιους όρους. Εγώ δεν νιώθω να έχω αυτήν την ιδιότητα, µε την έννοια ότι δεν κάνω ένα επάγγελµα που να δικαιολογεί προβολή. ∆εν είµαι ούτε ηθοποιός ούτε παρουσιάστρια. Απολαµβάνω να πηγαίνω σε εκδηλώσεις και πάρτι που µε ενδιαφέρουν, µου αρέσει να αφιερώνω χρόνο στο να έχω µια ωραία εµφάνιση, όµως αυτό είναι µια εντελώς δική µου διαφυγή από το άγχος της καθηµερινότητας.

My way
Νιώθω όµορφα µέσα µου. Είµαι ευτυχισµένη µε την οικογένειά µου και νιώθω ευλογηµένη που έχω αληθινούς φίλους στη ζωή µου. Θέλω να είµαι περιτριγυρισµένη από θετικούς ανθρώπους, γιατί και η δική µου στάση απέναντι στη ζωή αυτή είναι. Ακόµα και κάτι στραβό να συµβεί, εγώ θα βρω το θετικό του. Οι φίλοι µου που µε ξέρουν θα σου πουν ότι είµαι πολύ ευθύς ως άνθρωπος και πάντα λέω εκείνο που πιστεύω χωρίς να φοβάµαι την αντίδραση του άλλου. Αυτό µπορεί να µην αρέσει σε όλους, όµως προτιµώ να είµαι ειλικρινής για να νιώθω εγώ καλύτερα µέσα µου. Με τα χρόνια και τις εµπειρίες µου, πλέον καταλαβαίνω πού αξίζει να δώσεις ενέργεια και πού όχι. Θέλω να είµαι µακριά από τοξικούς ανθρώπους και από πράγµατα χωρίς ουσία. Θέλω να µοιράζοµαι αληθινές στιγµές. Έτσι έµαθα να ζω τη ζωή µου και έτσι θα ήθελα να µείνω για πάντα. Να µπορώ να δίνω χαρά. Σε µένα και στον κόσµο γύρω µου. Αυτό για µένα είναι ευτυχία. 

Δείτε εικόνες από το σπίτι στην πιο κάτω gallery: 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ / STYLING: ΜΑΡΑ ΠΕΤΡΙ∆ΟΥ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΒΑΣΩ ΓΙΑΚΟΥΜΗ

Tags Αννιτα Ritter, Σπιτι, διασημοι, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6424 s (250 Queries.) // Parse time: 1.0066 s // Total time: 3.6490 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X