Τέσσερα προϊόντα Ligne St Barth για την παραλία


Τέσσερα προϊόντα Ligne St Barth για την παραλία

Τετραγωνικά χιλιόμετρα τροπικής φύσης και λευκές αμμουδιές που εκτείνονται μέχρι τον ορίζοντα - αυτό είναι το Saint-Barthélemy, ένα από τα πιο εκπληκτικά νησιά της Καραϊβικής και το σπίτι του Ligne St Barth. Η μάρκα έχει ενσωματώσει τον τρόπο ζωής της Γαλλίας και της Καραϊβικής από το 1983. Η Ligne St Barth, εμπνευσμένη από τον πλούτο της εξωτικής φύσης - τα άνθη της, τα φρούτα και την θεραπευτική δύναμη των βοτάνων - δημιούργησε τα λιπαρά έλαια και κρέμες, λοσιόν. Τα προϊόντα είναι προσεκτικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του δέρματος και στη σύγχρονη ζωή. Οι γνώσεις και οι τεχνολογία εξάγουν το καλύτερο από τα φυσικά συστατικά. Οι συνθέσεις και τα αρώματα είναι μια θεραπεία τόσο για το σώμα όσο και για τις αισθήσεις. 

Ο Hervé Brin, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Ligne St Barth, προέρχεται από μια οικογένεια με μεγάλο πάθος για την τροπική φύση και τις δραστικές ουσίες που αποδίδει. Το όραμά του ήταν να συνδυάσει τις επίτιμες φόρμουλες με τη σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσει προϊόντα φροντίδας και ομορφιάς, τα οποία εναρμονίζουν την αποτελεσματικότητα, την ευημερία και τη γαλλική και καραϊβική savoir vivre. 

Το Roucou Oil, το Aloe Vera Gel, το λάδι Αβοκάντο και το λάδι από Καρύδα ήταν η αρχή: τις πρώτες μέρες του Ligne St Barth, αυτά τα τέσσερα προϊόντα πωλήθηκαν κατευθείαν στην παραλία. Σε παραδοσιακά μπουκάλια ρούμι και ξεχωριστά γραμμένα με το χέρι με χρυσό στυλό, προσφέρθηκαν σε ντόπιους και επισκέπτες από το εξωτερικό.

Διασημότητες και κορυφαία μοντέλα ανακάλυψαν το νησί τη δεκαετία του 1990 και πήραν τα ελιξίρια ομορφιάς της Ligne St Barth πίσω στο σπίτι μαζί τους. Η Ligne St Barth επέκτεινε συνεχώς τη δραστηριότητα της, δημιουργώντας μια ποικιλία προϊόντων σώματος και περιποίησης επιδερμίδας που είναι τόσο καινοτόμα όσο και διαχρονικά. Σήμερα αποτελείται από περισσότερα από 40 προϊόντα που βρίσκονται στα καλύτερα ξενοδοχεία, τα πιο εκλεκτά ιαματικά λουτρά και επιλεγμένα αρωματοποιεία σε περίπου 30 χώρες. 

Info: Τα προϊόντα Ligne St Barth θα τα βρείτε στην Valmont Vrissiana Boutique & Spa στο ξενοδοχείο Vrissiana Beach Hotel, στον Πρωταρά.

Tags Ligne St Barth, Valmont Boutique & Spa, body, beauty, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1901 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3798 s // Total time: 2.5699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X