Η Moët & Chandon γιόρτασε την 150ή επέτειο της σαμπάνιας Moët Imperial


Η Moët & Chandon γιόρτασε την 150ή επέτειο της σαμπάνιας Moët Imperial

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά και στην παρουσία διασημοτήτων διεθνούς εμβέλειας, οι οποίοι έχουν καταξιωθεί στους διάφορους τομείς δραστηριοποίησής τους, τιμήθηκαν τα 150χρονά της εμβληματικής Moët Imperial του Οίκου Moët & Chandon στο μεγαλοπρεπές αρχιτεκτονικό αριστούργημα Château de Saran, ιδιοκτησία του Οίκου Moët & Chandon από το 1801.

Οι γαστριμαργικές δημιουργίες του πολυτάλαντου σεφ Yannick Alléno, brand ambassador του Οίκου από το 2014 (σεφ με 3 αστέρια Michelin) και της σεφ Dominique Crenn ιδιοκτήτριας του Atelier Crenn στο San Francisco, συνέθεσαν μια εκλεπτυσμένη εορταστική ατμόσφαιρά η οποία χαρακτηρίστηκε από την αίγλη, την κομψότητα και την αισθητική αρτιότητα.

Η εμπειρία των 150 χρόνων Moët Imperial ολοκληρώθηκε με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Freya Ridings. Η απαλή βελούδινη φωνή της συμπλήρωσε αρμονικά τη βραδιά, που έκλεισε με εκατοντάδες πολύχρωμα πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό πάνω από το Château de Saran και τους αμπελώνες.

Η Limited edition ετικέτα

Με αφορμή λοιπόν την 150ή επέτειο της Moët Imperial έχει δημιουργηθεί μια νέα limited edition, επετειακή φιάλη,  που αντικατοπτρίζει το ξεχωριστό στιλ, τη λαμπερή φρεσκάδα και τη σαγηνευτική, κομψή ωριμότητα των μιγμάτων της Moët & Chandon (η επετειακή αυτή φιάλη είναι τώρα διαθέσιμη και στην Κύπρο).  

Παράλληλα, στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, ο Stéphane Baschiera, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Moët & Chandon δήλωσε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τους επισκέπτες μας στο όμορφα ανακαινισμένο Château de Saran για να γιορτάσουμε την 150ή επέτειο της Moët Impérial, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για σημαντική στιγμή στην ιστορία του Οίκου μας».

Οι μοναδικές παρουσίες

Στη συναρπαστική βραδιά ήταν μερικά από τα πιο λαμπερά αστέρια του Χόλιγουντ, όπως η Natalie Portman, η Uma Thurman, η κομψή Kate Moss, ο Βρετανός ηθοποιός Douglas Booth και ο Derek Blasberg. Ο Οίκος φιλοξένησε προσωπικότητες, πρεσβευτές της μάρκας και φίλους του Maison, που ταξίδεψαν στη Γαλλία αποκλειστικά για τη βραδιά και θαύμασαν το πλήρως ανακαινισμένο Château de Saran σε ένα ταξίδι ιστορίας 150 χρόνων της Moët Impérial.

Ο Roger Federer, πρεσβευτής του οίκου Moët & Chandon από το 2012 και ένας πραγματικός μύθος του τένις με απαράμιλλο ρεκόρ επιτυχιών, ήταν επίσης παρών, τιμώντας την επέτειο.

Ο Οίκος Moët & Chandon

Η Moët & Chandon ιδρύθηκε το 1743 και συνέβαλε στη διάδοση της σαμπάνιας στον κόσμο, προσφέροντας μια σειρά από μοναδικά κρασιά για κάθε περίσταση. Από την εμβληματική  Moët Impérial έως τη συλλογή Grand Vintage και από την εξωστρεφή Moët Rosé Impérial, έως την πρωτοποριακή Moët Ice Impérial, κάθε σαμπάνια του οίκου αποτυπώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την απολαυσή και την έντονη φρεσκάδα, η οποία συνοδεύεται από τα  σαγηνευτικά αρώματα και την κομψή ωριμότητα.

Η Moët Impérial συμβολίζει την ευημερία και την επιτυχία, ενώ παράλληλα διαθέτει μια μακραίωνη ιστορική διαδρομή, καθώς οι πρώτες της φιάλες κυκλοφόρησαν το 1869 με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη ως ένα είδος τιμής προς την αγάπη που είχε στους οίνους του Οίκου Moët & Chandon.

Η Moët Impérial ξεκίνησε ένα επικό ταξίδι, μέσα από διάφορες προκλήσεις και καθιερώθηκε ως ένα παγκόσμιο σύμβολο που αντικατοπτρίζει την εικόνα της γιορτής σε κάθε περίσταση, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών γεμάτων γοητεία και στιλ.

Επίσημοι διανομείς της σαμπάνιας του Οίκου Μoët & Chandon στην Κύπρο η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.moet.com

Tags Moët & Chandon, Moët Imperial, σαμπανια, ευ ζειν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3348 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5350 s // Total time: 2.8698 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X