Τα πανό και τα δεκάδες αρκουδάκια.
Στα γιορτινά της ντύθηκε χθες βράδυ η Λευκωσία καθώς πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας, με 8000 κόσμου να δημιουργεί την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η πρωτεύουσα έδειξε δυναμικά το παρών της με κοσμοσυρροή στο πιο γιορτινό γεγονός της χρονιάς μετά από πολλά χρόνια που είχαμε να δούμε τη Λευκωσία να ζει τέτοιες χριστουγεννιάτικες στιγμές.
Της φωταγώγησης προηγήθηκαν δύο παρελάσεις οι οποίες είχαν ως αφετηρία την Μακαρείου και την Λήδρας και τερμάτισαν στην Πλατεία Ελευθερίας.
Οι παρελάσεις και ο Άγιος Βασίλης που έφερε τον δήμαρχο Χαράλαμπο Προύντζο στο χώρο κατέληξαν στην Πλατεία Ελευθερίας και λίγα λεπτά μετά τις 18:00 ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι της Λευκωσίας πάτησαν το κουμπί για να φωτιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρωτεύουσας.
Η τραγουδίστρια Αναστασία αποθεώθηκε και αποτέλεσε μία εξαιρετική επιλογή για το κλείσιμο της βραδιάς. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική με περίπου δύο ώρες τραγούδια. Οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν στιγμή να της πετάνε αρκουδάκια και πανό με όμορφα λόγια.