ΚΟΡΡΕΣ: ΝΕO ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!


ΚΟΡΡΕΣ: ΝΕO ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!

Η νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο βασίζεται στη δύναμη του ομώνυμου ελαίου - πολύτιμο ελιξήριο ομορφιάς ήδη από την εποχή του φαρμακείου Κορρές - και της Super Vitamin C - σταθεροποιημένη βιταμίνη C που επιδεικνύει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από το ασκορβικό οξύ -, για την πιο λαμπερή, απαλή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

 

Αγαπημένα προϊόντα «συστήνονται» εκ νέου μέσα από ενισχυμένες φόρμουλες, τυλίγονται όλα με νέο fresh άρωμα, ενώ νέα καινοτομικά προϊόντα προστίθενται στη συλλογή για να τελειοποιήσουν το brightening ritual και να προσδώσουν λάμψη σε κάθε πρόσωπο. Η νέα συλλογή Άγριο Τριαντάφυλλο αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, αποκαλύπτοντας την υγιή, νεανική όψη της και ένα super radiant πρόσωπο!  

 

Ξεχωρίζει το Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Booster με 15% Super Vitamin C - ενισχυμένο με 5πλάσια περιεκτικότητα Super Vitamin C, ένα booster λάμψης που χαρίζει ανανεωμένη όψη, μείωση εμφάνισης των κηλίδων και εντυπωσιακά φωτεινή επιδερμίδα σε μόλις επτά ημέρες. Παράλληλα, η θρυλική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης επανεμφανίζεται με καινοτομική δροσερή water cream υφή και νέο φρέσκο άρωμα, διατηρώντας πάντα την ανεκτίμητη συναισθηματική αξία της για τη μάσκα.

 

Δείτε τα 9 προϊόντα της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0255 s // Total time: 0.0258 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X