Το δημόσιο σχόλιο της Αλεξάνδρας Νίκα και το repost της.
Μεγάλος ντόρος έγινε μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να τραγουδάει το νέο του τραγούδι «Ρεύμα» μπροστά στον Πύργο του Eiffel την ώρα που λίγο πιο κάτω υπήρχαν τα πολύ σοβαρά και βίαια επεισόδια, στο πλαίσιο μαζικών διαδηλώσεων για το κόστος της ζωής.
Ο τραγουδιστής δέχθηκε μαζικά πολύ άσχημες κριτικές. Ο Γιώργος Τσαλίκης με ανάρτηση του ήταν ένα από τα πρόσωπα που τον στήριξαν για όλο αυτό τον «πόλεμο» που δέχεται.
«Ποιος είσαι ρε Αργυρέ που θα πας στο Παρίσι να κάνεις συναυλία, που καίγεται το Παρίσι; Η Celine Dion την κάνει τη συναυλία της κανονικά και πάει εκεί και ο πρόεδρος της Γαλλίας με την προεδρίνα. Πήγες εσύ αυθόρμητα σαν καλλιτέχνης, που είμαστε όλοι μία ψυχή παιδική, και τόλμησες να πεις μπροστά από τον πύργο του Eiffel το τραγούδι σου; Και ότι θα γίνει χαμός; Γιατί ρε αληταρά;
Δεν έπρεπε πρώτα να τοποθετηθείς και να πεις συγγνώμη και ότι ξέρω ότι καίγεται το Παρίσι, αλλά έχω κλείσει αυτή την αίθουσα εδώ και ένα χρόνο και οι Έλληνες έχουν πληρώσει και χίλια συγνώμη; Μπορεί το παιδί να έχει κάποιον στην ομάδα του, αλλά να μην το έχει και να μη νιώθει καλά» είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλικής.
«Ο μοναδικός Έλληνας, που κάνει πράγματα στο εξωτερικό και φέρνει και ενώνει την ομογένεια και τη νεολαία στην Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εντάξει; Κανονικά η συμπαθέστατη για εμένα- πρέπει να το πω- κυρία Μενδώνη θα έπρεπε να τον κάνει έναν cultural youth ambassador στο εξωτερικό» πρόσθεσε.
Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού σχολίασε την ανάρτηση με εικονίδια χειροκροτήματος ενώ έκανε και repost το reel του επιτυχημένου τραγουδιστή.
«Ελα ρε παιδιά. Έλα. Τα λύσαμε όλα και μας φταίει ο Αργυρος. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει την όμορφη καριέρα του και στείλτε φως. Αφήστε πια την τόσο αυστηρή κριτική. Ας χαλαρώσουμε λίγο. Είναι περίεργες εποχές και είμαστε όλοι στην τσίτα. Κουλ, αγαπη και ηρεμία» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο του ο Γιώργος Τσαλίκης.