«Ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπομπής αυτής»
Αυλαία έριξε η εκπομπή «Έλα να δεις» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς και για την Έλενα Θεοδώρου καθώς η εκπομπή ολοκληρώνει τον κύκλο της στην κυπριακή τηλεόραση.
Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη τα τελευταία λεπτά της εκπομπής και στην αποφώνηση της αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές.
«Είναι ένα τηλεοπτικό ταξίδι που τα είχε όλα… Ευχαριστώ πολύ όλους και τους πρώην συνεργάτες μου, όλους όσοι πέρασαν από εδώ. Οι κύκλοι της ζωής κάποτε ολοκληρώνονται. Οι στιγμές είναι αυτές που μένουν…», είπε η Έλενα Θεοδώρου.
Συγκινητική ήταν η έκπληξη από την κόρη της, Νεφέλη, η οποία μπήκε στο πλατό λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή και έτρεξε στην αγκαλιά της μαμάς της.
«Είναι πολύ ιδιαίτερη ημέρα για εμένα γιατί ολοκληρώνεται ο κύκλος της εκπομπής αυτής. Με σεβασμό κι ευγνωμοσύνη και πάρα πολλή αγάπη… Είμαι περήφανη που τα καταφέραμε μαζί… Ένα ευχαριστώ στο Omega, στο τηλεοπτικό μου σπίτι. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη και την ελευθερία που μου έδωσαν… Με τη βοήθεια του Θεού να ανταμώσουμε ξανά».